Dessert & Snacks

Eton Mess Protein Frozen Cheesecake | World’s Kitchen

Vi fejrer vores yndlings smage fra hele verden i vores sortiment af World’s Kitchen.

Du kan muligvis ikke rejse så meget, som du gerne vil lige nu, men vi er her for at sikre, at du stadig kan nyde de smage, du elsker fra hele verden. Udvid din horisont og sæt nye smage på prøve med vores World’s Kitchen-sortiment – ideelt til at sætte gang i din daglige ernæring.

I denne lækre opskrift tager vi dig til Storbritanniens mest berygtede desserter; Eton Mess. Kun vi gør tingene endnu bedre med en smuldrende kiksebase.

Denne proteinrige frozen cheesecake er ærligt talt den perfekte dessert til at tilfredsstille din søde tand, og det er faktisk overraskende nemt at lave. 6 ingredienser.

Her er, hvordan du skal gøre.

Serveringer: 6

Ingredienser

frozen cheesecake eton mess

Fremgangsmåde

  1. Først skal du tilføje kiksene til en foodprocessor og blend, indtil du har fine kiksekrummer. Tilsæt kokosolie forsigtigt under blendning.
  2. Hæld kiksekrummerne ud i en bageform og brug bagsiden af en ske til at glatte dem ud i en base. Sæt til side.
  3. I en stor skål tilsættes yoghurt, Eton Mess Whey Protein og 100 g hindbær (hold noget til side for at toppe ostekagen med senere). Brug en stavblender til at blende alt sammen til en glat blanding og hæld dette oven på din kiksebase.
  4. Brug en spatel til at udjævne fyldet jævnt over bunden, og smuldre derefter en af marengsene over toppen. Placer de resterende hindbær ovenpå og frys derefter i mindst 4 timer (helst natten over).
  5. Når du tager den ud af fryseren, skal du lade det tø i ca. 10 minutter, inden du prøver at skære et stykke. Drys den anden marengs til servering.
Cherry Blossom Protein Raindrop Cake | World’s Kitchen

Sunde Opskrifter

Cherry Blossom Protein Raindrop Cake | World’s Kitchen

Prøv en smag af Japan med denne unikke dessert.

2020-09-04 10:12:59Skrevet af Lauren Dawes

Crème Brulée Protein Ice Cream | World’s Kitchen

Sunde Opskrifter

Crème Brulée Protein Ice Cream | World’s Kitchen

Hvem kan dog modstå en scoop af denne silkeglatte is?

2020-09-03 13:07:48Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 193
Total Fat 8,1g
Total Carbohydrates 23,4g
Protein 7,7g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her