Sunde Opskrifter

3 måder du kan bruge THE Gainer | Nemme bulking opskrifter

Brug for hjælp til at ramme dit kalorieindhold?


Bulking sæsonen er virkelig over os, hvilket betyder, at det handler om at pakke på med ekstra protein og kalorier, ikke? Vi ved, at det ikke altid er så let, som det lyder, og derfor har vi sammensat 3 super enkle måder, som du kan blande til din tilskudsrutine og forvandle THE Gainer til lækre snacks for at holde dig på sporet.

Hvis du ikke vidste det allerede, er THE Gainer vores ultimative vægt-gainer-blanding. Den er fyldt med enorme 55 g protein og 110 g kulhydrater pr. portion, hvilket svarer til imponerende 750 kalorier.

Det er den mest bekvemme måde at få en massiv mængde kalorier i din kost uden at gå på kompromis med makroer, og her er 3 gode bulking opskrifter, der hjælper dig med at komme igennem dine kalorier.

1. The Simple Shake

Det bliver ikke meget lettere end dette – en 3-ingrediens shake med en skefuld THE Gainer, sødmælk og en banan for at gøre den endnu tykkere og mere cremet. Det er især godt, når det nydes lige efter en tung træningssession.

Antal: 1

Ernæringsoplysninger pr. portion: 880 kcal | 128g kulhydrater | 54 g protein | 18 g fedt

Ingredienser

Gainer protein shake

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt alle ingredienserne i en blender og blitz indtil alt er blandet.

Tip: Tilsæt først mælken, så pulveret ikke sidder fast i bunden!

2. Nøddesmør Kugler

Disse små kugler ligner måske ikke meget, men de indeholder en masse protein. Ideelt til snacking hele dagen for at holde dit indtag toppet. Det tager kun få minutter at sammensætte et parti, og så kan du opbevare dem i køleskabet.

Antal: ca 8

Ernæringsoplysninger pr. portion: 142 kcal | 14,6 g kulhydrater | 7,4 g protein | 6,6 g fedt

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt mandelsmør, THE Gainer og chocolate chips i en skål, og brug en ske eller en spatel til at kombinere dem.
  2. Når de er kombineret, skal du bruge dine hænder til at danne blandingen i jævne mellemstore bolde.
  3. Rul hver enkelt i de stødte mandler for at belægge (enhver form for stødte nødder kan bruges til dette!) Nyd derefter straks eller opbevar i køleskabet til senere.

3. Gainer Granola

Denne hjemmelavede granola er en god snack at have i sit køkken, når du har brug for at øge dit kalorieindhold. Det er lækkert alene eller let at drysse på yoghurt og andre buddinger for at tilføje lidt knas.

Antal: 6 portioner

Ernæringsoplysninger pr. portion: 679 kcal | 72 g kulhydrater | 27 g protein | 32,9 g fedt

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 120 ° C.
  2. Tilsæt først havregryn, hampefrø og græskarfrø i en stor skål og bland, så de er jævnt kombineret.
  3. Derefter tilsættes vandet, den smeltede kokosolie og THE Gainer i en kande. Brug et piskeris til at blande det til en glat væske.
  4. Hæld den flydende blanding i din skål med havregryn og brug en spatel til at røre den igennem, så alt er jævnt belagt. Når det er blandet, hæld granola mix ud på en bageplade og spred den ud til et fladt lag.
  5. Bag i 20 minutter, indtil de er gyldenbrune og sprøde. Lad det køle af, og opbevar det derefter i en lufttæt beholder, indtil du vil nyde det!
3 Budgetvenlige bulking protein shakes

Sunde Opskrifter

3 Budgetvenlige bulking protein shakes

Den perfekte trio til enhver bulking sæson.

2020-10-22 09:38:53Skrevet af Lauren Dawes

De bedste weight gainer shakes til bulking

Kosttilskud

De bedste weight gainer shakes til bulking

2019-02-05 07:06:22Skrevet af Evangeline HowarthLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her