Kosttilskud

De bedste weight gainer shakes til bulking

Vil du være den næste Dwayne Johnson aka The Rock? Eller måske er du simpelthen træt af at være den “tynde ven”. Uanset hvad der er grunden til at opbygge masse, kan weight gainer shakes være din nøgle til en maskine af en krop.
Før du bulker, skal du vide, hvad du giver din krop, så du kan få det bedste ud af det. En gainer shake er tydeligt anderledes end din gennemsnitlige protein shake. Så forståelse for hvordan de virker, og den bedste tid at drikke det vil betyde bedre gains.

Weight Gainer Shakes

Hvad er weight gainer shakes?

For at opbygge muskelmasse er du nødt til at være i kalorieoverskud. Altså at spise flere kalorier end du forbrænder på en dag. De rigtige weight gainer shakes kan gøre alverdens til forskel, hvis din sædvanlige kost ikke hjælper dig til at tage på i vægt.

De indeholder også de næringsstoffer, du har brug for til at få mest muligt ud af din træningsrutine. Pakket med protein og kulhydrat hjælper de muskelproteinsyntese, erstatter glykogenlagrer til energi og giver masser af kalorier.1-2

Ingredienserne i forskellige weight gainer shakes kan variere betydeligt i den type kulhydrat og protein, de indeholder. Du bør sigte efter en shake, der vil give dig et hurtigt energi boost (uden insulin eller blodsukker niveauer har de vildeste udsving) samt en vedvarende forsyning i løbet af hele dagen.

Hvornår skal du tage det?

Der er ingen strenge og hurtige regler for, hvornår du skal nyde en gainer shake. Dog er der nogle tidspunkter på dagen, hvor du måske høster flere af fordelene.

Du kan starte din dag med en shake for at skyde dagen i gang, da det fungerer som en tilfredsstillende morgenmad.

Ligeledes ved at tage det efter træning vil det hjælpe dig med at komme i gang med at erstatte brugte energilagre og sikre, at du er pakket med protein for at opbygge musklerne.

Find den rigtige gainer til dig

Vi har lavet en liste over vores tre mest populære produkter, så du kan finde den helt rigtige variant til dig og dine behov. Uanset om du leder efter den mest leane måde at bulke på, eller er på et budget, er der en lækker mulighed derude for dig. At vælge en velafbalanceret shake, der understøtter dine gains er nøglen til din succes.

THE Gainer

Weight Gainer Shakes

Ønsker du at blive godt bygget, men  stadig forblive lean? Indtil for nylig har bulking sæsonen betydet at tage på i fedt ved siden af muskelopbygning. Nærmest at dække musklerne med fedt for så at skrælle det af igen senere på året.
Men nu skal det være slut! Vi har udviklet en helt ny, knivskarp weight gainer shake, der kun leverer de reneste kalorier, så du kan bygge seriøse muskler og glemme alt om fedt.

THE Gainer indeholder en kombination af både langsomt og hurtigt fordøjende kulhydrater fra kun de bedste kvalitetskilder og en premium proteinblanding af langsomt og hurtigt fordøjelsesproteiner. Forholdet mellem 2:1 kulhydrat og protein betyder, at kroppen effektivt kan bruge proteinet og skabe energi til gigantiske gains.3

Vi har fokuseret på ingredienserne, så du kan se, hvorfor dette er den eneste shake, du har brug for til denne bulking sæson.

Carb10™

Dette er lige så rent, som kalorier er. Et utroligt avanceret kulhydrat-kompleks, der kun leverer sund, lav-glykæmisk kulhydrat. Dens lave osmolalitet betyder hurtig mavetømning, hvilket betyder, at det går hurtigt ind i tyktarmen. Du vil også undgå et ubehageligt udsving og et sammenbrud i blodsukker og insulin, da det forsyner dig med en langsom og vedvarende frigivelse af energi.4

Highly Branched Cyclic Dextrin

Denne kulhydrat passerer også hurtigt gennem maven for at blive absorberet af tarmene og hurtigere sendt til dine muskler. Dette er din hurtigtvirkende kulhydrat for at give dig den første energi, men dens unikke egenskaber betyder, at der ikke er blodsukker eller insulin crash.

Cyklisk dextrin er forskellig fra andre kulhydrater, idet den gradvist absorberes i blodbanen, så blodsukkerniveauet forbliver konstant. Så du får mere energi til at træne hårdere og længere uden at blive træt og sulten. 5

Protein Blend

Vi har kombineret Whey Protein Isolate, Whey Phospholipid Proteinkoncentrat, Micellar Casein og Hydrolyseret Whey til det ultimative, langvarige protein pump. Meget lig kombinationerne af kulhydrater giver denne premium proteinblandingen kvalitets kalorier, så du kan opnå gains uden dårlig samvittighed over en dårlig kost.

Blandingen af hurtig- og langsomt fordøjende proteiner betyder, at proteinopbygningen vil begynde, før du har tjekket ud af træningscentret og fortsætter i lang tid bagefter.

En premium blanding til at holde dig lean

Den ideelle blanding af protein, kulhydrat og fedt kan gøre hele forskellen til kropssammensætning.Masser af bulking pulvere er fyldt med tomme kalorier fra højt GI kulhydrater, store mængder sukker og dårlige fedtstoffer. Dette betyder en dirty bulk, der er skadelig for din fysik og også velvære.

Det er derfor, at alle kalorierne i THE Gainer, som er over 750 kcal, stammer fra ingredienser af høj kvalitet, der giver rene og sunde gains og forhindrer uønsket fedtmasse.

Extreme Gainer Blend

Weight Gainer Shakes

Er det en kamp for dig at pakke masse på til trods for en ond og hård træningsrutine? Hard Gainer Extreme kan være svaret på dine dødløftende drømme. Med 35 g af en proteinblanding og 61 g kulhydrat kan du være sikker på, at denne shake får dig til at ramme dine makroer og smadre gennem kalorierne.

Denne gainer indeholder også kreatin og l-glutamin, så du kan få mest ud af din træning og opbygge muskelmasse efterfølgende. Vitaminblandingen hjælper til at reducere din træthed, hvilket betyder, at du kan flyve gennem en travl dag og stadig smadre en træning til maksimum.

Kommer i 3 essentielle smagsvarianter, Chocolate Smooth, Strawberry Cream og Vanilla. Vi er helt sikre på, at en af disse bliver en klar favorit til din bulking sæson.

Kulhydrater

Kulhydraterne kommer fra modificeret majsstivelse, der hurtigt passerer gennem maven og ind i tarmene. Dette så det kan absorberes af musklerne og erstatte glykogenlagre. Det laver heller ikke så udsving i insulinniveauerne så meget som andre kulhydrater gør det.
En anden bonus på dette kulhydrat er, at det kan bruges som optagelsesmiddel til andre vigtige næringsstoffer såsom kreatin og l-glutamin.

Weight Gainer Blend

Weight Gainer Shakes

Ønsker du at pakke op på kalorierne uden at straffe dit dankort? Så er Impact Weight Gainer supplementet til dig. Denne gainers formulering indeholder over 30 g hurtigt og langsomt fordøjelsesprotein og 50 g af en blanding af kulhydrater i hver servering til at booste din bulking sæson.

Du kan vælge mellem tre klassiske lækre smagsvarianter, Chocolate Smooth, Vanilje eller Jordbær for en yderst delikat gainer shake. Du kan også være kreativ med en smagsneutral blanding og tilføje dine egne lækre smage fra frugt, eller du kan prøve at tilføje Flavdrops.

Proteinet til at få disse muskler til at pumpe derud af kommer fra en blanding af valleprotein koncentrat og mælkeprotein koncentrat, mens kulhydratet er en kombination af havremel og maltodextrin til den indledende energifrisætning samt en længere kilde for at forhindre et crash efter træning.

De sidste gyldne ord

Hvis du forsøger at bygge massive gains under din bulk, så kan de rigtige weight gainer shakes gøre en kæmpe forskel. Det kan være svært at nå et kalorieoverskud, når du lever et travlt liv fyldt med hård træning. Så, hver af vores weight gainer shakes er en bekvem og nærende måde at skrue op for kalorierne, få en hurtigere restitution og fantastiske gains.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


1Rasmussen, B. B., Tipton, K. D., Miller, S. L., Wolf, S. E., & Wolfe, R. R. (2000). An oral essential amino acid-carbohydrate supplement enhances muscle protein anabolism after resistance exercise. Journal of applied physiology88(2), 386-392.

2 Morifuji, M., Kanda, A., Koga, J., Kawanaka, K., & Higuchi, M. (2010). Post-exercise carbohydrate plus whey protein hydrolysates supplementation increases skeletal muscle glycogen level in rats. Amino acids38(4), 1109-1115.

3 Samadi, A., Gaeini, A. A., Kordi, M. R., Rahimi, M., Rahnama, N., & Bambaeichi, E. (2012). Effect of various ratios of carbohydrate-protein supplementation on resistance exercise-induced muscle damage. The Journal of sports medicine and physical fitness52(2), 151-157.

4 Compound Solutions Inc. Carb10™.

5 Glico. Highly Branched Cyclic Dextrin.

6Miller, W. C., Lindeman, A. K., Wallace, J., & Niederpruem, M. (1990). Diet composition, energy intake, and exercise in relation to body fat in men and women. The American journal of clinical nutrition52(3), 426-430.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her