Dessert & Snacks

Flapjacks med chokolade og hasselnødder

Du vil blive vild med disse overdådige flapjacks.

Niall Kirkland har delt endnu en utrolig enkel sund bagning, som du kan kaste dig over. Hans flapjacks med chokolade og hasselnødder på toppen er den perfekte snack til at genoplade dit energiniveau efter en hård træning eller en lang dag på kontoret. Du skal bare lave en portion og have dem ved hånden, når du har brug for søde kulhydrater til at få dig igennem.

De er naturligt sødet med honning og er bundet sammen med peanut butter for at give dem ekstra smag og konsistens i forhold til almindelige flapjacks. Vi er helt enige i, at du må gå overbords med toppings, for det protein spread lag skal være tykt.

Antal: 16 stk

Ingredienser

 • 200 g Havregryn
 • 1 tsk. kanel
 • En knivspids salt
 • 175 g helt naturligt peanut butter
 • 70g honning
 • 25 g 100% kokosolie
 • 1 tsk. vaniljeessens
 • 50 ml mælk (mælke- eller ikke-mælkeprodukter)

Toppings:

flapjacks

Fremgangsmåde

 1. Forvarm din ovn til 175°C.
 2. Bland havregryn, kanel og salt i en stor skål.
 3. Tilsæt derefter peanut butter, honning, kokosolie og vanilje i en skål, der kan komme i mikrobølgeovnen, og lad det smelte i 60 sekunder i mikrobølgeovnen. Når det er kommet i mikrobølgeovnen, blandes det, indtil det er helt kombineret.
 4. Tilsæt de våde ingredienser til de tørre ingredienser og bland dem sammen. Tilsæt derefter mælken, og bland det hele sammen, indtil det er helt blandet.
 5. Overfør blandingen til en 20×20 cm beklædt bageplade og tryk den jævnt ud med en spatel.
 6. Bag flapjacks i 10-12 minutter og lad dem derefter afkøle.
 7. Smelt protein spread i mikrobølgeovnen, indtil den er flydende, og hæld den derefter oven på flapjacks portionen og fordel den jævnt. Smelt derefter peanut butteren og dryp det i linjer på tværs af Nutella og lav hvirvler ved hjælp af en tandstik eller en tynd kniv. Sæt den på køl eller i fryseren, indtil toppingen er stivnet.
 8. Skær dine flapjacks i 16 jævnt store bidder, og nyd dem.
Steph Elswoods Chocolate Chip & Kakao Pandekager

Sunde Opskrifter

Steph Elswoods Chocolate Chip & Kakao Pandekager

Denne lækre, chokoladeagtige opskrift er en let gevinst for en pandekagedag.

2021-02-13 16:10:20Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 153
Totalt fedtindhold 4,9g
Total kulhydrater 14g
Proteiner 4,6g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her