Sunde Opskrifter

Hjemmelavede burgere med mozzarella fyld

Alt, der er fyldt med ost, får vores stemme.

Disse lækre hjemmelavede burgere med en masse mozzarella er en ideel opskrift at tage i brug i weekenden, når du vil have noget, du virkelig ser frem til hele dagen.

Hjemmelavede burgere er en perfekt måde at holde øje med præcis, hvad der kommer i dem, fantastisk, hvis du prøver at minimere fedtindholdet i dit kød og ønsker at øge smagen med alle dine yndlings krydderier.

Og selvfølgelig skal hovedbegivenheden være, at kuglen med smeltet mozzarella i midten bare venter på, at du skal nyde.

Sådan laver du dem.

Antal: 4

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 1 løg (hakket)
  • 2 fed hvidløg (hakket)
  • 500 g mager oksekød
  • 2 tsk. sennepspulver
  • ½ tsk. cayennepeberpulver
  • 1 æg
  • 50 g brødkrummer
  • Salt efter smag
  • 1 kugle med fedtfattig mozzarella (kvarteret)

Ekstra:

Hjemmelavede burgere

Fremgangsmåde

1) Forvarm ovnen til 200° C.

2) Varm først lidt olivenolie i en stegepande og tilsæt derefter løg og hvidløg. Rør i nogle minutter, indtil de er blødgjort og brunet, fjern derefter løgene fra varmen og kom dem over i en stor skål.

3) Tilsæt derefter hakket oksekød, sennepspulver, cayennepeber, æg, brødkrummer og en knivspids salt. Brug en kartoffelmoser til at mose ingredienserne sammen, så du får en god kombineret burgerblanding.

4) Brug derefter dine hænder til at dele en fjerdedel af burgerblandingen og form den til en flad bøf. Anbring en fjerdedel af mozzarellaen oven på bøffen i midten og brug dine hænder til at forme kødet omkring osten, så det er helt dækket og i midten.

5) Varm derefter lidt olivenolie i en stegepande, og anbring bøfferne i gryden for at stege dem på hver side i et par minutter, indtil de er brune – dette hjælper med at forsegle fugtigheden, før den bages. Placer dem derefter på en bageplade og steg i 20 minutter.

6) Fjern fra ovnen, og byg derefter dine burgere! Vi er gået efter sesamfrø burgerboller, et par salatblade og tomatskriver og masser af sukkerfri sovs.

15 minutters vegansk opskrift | BBQ burgers med rødbede

Sunde Opskrifter

15 minutters vegansk opskrift | BBQ burgers med rødbede

2020-01-06 07:00:40Skrevet af Jennifer Blow

Sprøde kyllingeburgere I Fakeaway opskrift

Sunde Opskrifter

Sprøde kyllingeburgere I Fakeaway opskrift

Nyd en fastfood-klassiker fra komforten i dit eget hjem.

2020-03-21 14:58:26Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 357
Totalt fedtindhold 14,9g
Total kulhydrater 12,8g
Proteiner 40,9g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her