Sunde Opskrifter

Hurtige og nemme veganske mini lasagne cups

Lasagne er måske nok pasta i topklasse, men lad os være ærlige, det er noget af en opgave at lave den.

Det var, før vores super praktiske Vegansk bolognese Måltidsblanding kom på banen. Pakket med smag og plantebaseret protein – faktisk imponerende 30 g protein pr. portion – er det perfekt til en enkel middagsløsning, der kun tager 20 minutter at tilberede.

Den er lækker serveret direkte med spaghetti, men hvis du gerne vil være lidt ekstra med din meal prep, så er disse utrolige mini lasagne cups vejen frem. De er fantastiske som et lettere twist på den klassiske lasagne, som kan være ret fedtholdig og sandsynligvis vil efterlade dig mæt og døsig efter frokostpausen.

Disse makrovenlige mini lasagne cups har stadig lækre lag af fyldigt, “kødfuldt” fyld og osten, og så er de meget nemmere at portionsanrette og tage med på farten.

Antal: 12 stk

Ingredienser

 • Vegansk bolognese Måltidsblanding
 • 200 ml vand
 • 1 tsk. olivenolie
 • 1 gulerod (i tern)
 • 1 løg (hakket)
 • 1 spsk. tomatpuréc
 • 1 dåse hakkede tomater
 • 6 gratis lasagneplader
 • 100 g vegansk ost (revet)

Fremgangsmåde

 1. Forvarm ovnen til 180°C.
 2. Åbn først dit Vegan Bolognese Meal Kit, og bland krydderiposen med hvedeprotein i en stor skål. Tilsæt vandet og bland det godt, og lad det derefter trække i 15 minutter.
 3. Tilsæt i mellemtiden olien i en stor gryde ved middelvarme. Tilsæt løg og gulerødder, når de er varme, og lad dem stege, indtil de er bløde.
 4. Tilsæt derefter tomatpuré og hakkede tomater. Rør godt rundt og lad det hele simre i 10 minutter.
 5. Tilsæt hydrat vegansk proteinblanding, og rør godt rundt for at kombinere alt i gryden. Lad det hele varme igennem i ca. 5 minutter – tilsæt et skvæt vand, hvis det er nødvendigt.
 6. Klargør nu en muffinform med lasagnepladerne. Hvis du bruger frisk lasagne, så læg dem først ud på et skærebræt og skær dem i strimler på langs. Hvis ikke, kan du bare parboilere pladerne, indtil de er lige blevet bløde, og du kan skære dem.
 7. Læg et stykke lasagneplader i bunden af hvert kagerum, og kom en strimmel rundt om for at danne siderne. Fyld hver lasagneform med et par skeer af Bolognese-blandingen (til ca. halvdelen) og dæk derefter med endnu et stykke lasagneplade. Læg endnu et lag bolognese-blanding på, dæk med revet ost, og lad det hele være i 15 minutter.
 8. Nyd den straks med en salat ved siden af eller med dine yndlings grøntsager, så du kan forberede måltider til resten af ugen.
Sprøde veganske buffalo blomkåls tacos

Sunde Opskrifter

Sprøde veganske buffalo blomkåls tacos

Sæt nyt liv til dine meat-free mandage med disse tacos.

2021-03-20 06:51:01Skrevet af Lauren Dawes

Veganske kødboller i sandwich med 30 g. protein

Sunde Opskrifter

Veganske kødboller i sandwich med 30 g. protein

Prøv denne fakeaway-favorit i aften.

2020-11-24 14:37:49Skrevet af Lauren Dawes

Vegansk Mac ‘N’ Cheese

Sunde Opskrifter

Vegansk Mac ‘N’ Cheese

Det tager kun en skefuld for dig at blive konverteret til den veganske udgave, stol på os.

2020-11-17 11:00:18Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 128
Totalt fedtindhold 3,3g
Total kulhydrater 16,4g
Proteiner 7,8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her