Dessert & Snacks

Kanelsnegle i kop | Protein cinnamon roll mug cake

Sød, klistret og utrolig enkel.

Disse hjemmelavede kanelsnegle i kop er noget, du kan falde tilbage på igen og igen, uanset om du er ude efter en god proteinrig morgenmad eller noget til at tilfredsstille din søde tand om aftenen.

De er lavet med blot en håndfuld ingredienser fra skabet, og vi garanterer, at de bliver din nye favorit, når du er i humør til noget sødt og hyggeligt. I stedet for en super sukkertung glasur har vi fundet ud af, at en simpel blanding af mælk og vores utrolige Impact Whey Protein med kanelsmag kan gøre det samme job lige så godt – og det er meget bedre for dine træningsmål. Win.

Antal: 2

Ingredienser

kanelsnegle i kop

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Bland mælk og kanelproteinpulver sammen i en lille skål, indtil det er glat, og sæt det til side.
  3. Herefter blandes mel og græsk yoghurt sammen, indtil du har dannet en dej. Drys lidt mel på dit køkkenbordsoverflade for at forhindre, at den klistrer, og rul den derefter ud opad til en lang strimmel, der er ca. 1 cm tyk. Du har nok dej til at lave 2 separate portioner – hvis du ikke vil lave begge dele på én gang, kan du opbevare den overskydende dej i en lufttæt beholder i køleskabet og bruge den næste dag.
  4. Brug en kniv til at skære de ujævne kanter væk, så du har en lang rektangelformet dejstrimmel, pensl derefter med et lag smeltet kokosolie og drys med masser af kanel. Rul derefter dejen op fra bunden af strimlen, så du får en stram rulle.
  5. Læg din kanelsnegle i en lille ovnfast ramekin eller et lille ovnfast krus, og bag den i 15-20 minutter, indtil den er gyldenbrun og gennemstegt.
  6. Lad den køle af i et par minutter, og dryp derefter generøst med den kanel- og mælkeproteinblanding, du lavede tidligere, og smæk den ind! Simpelt og så, så lækkert.

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 357
Totalt fedtindhold 9,8g
Total kulhydrater 47,7g
Proteiner 19,5g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her