Shakes, Smoothies & Shots

Naturally Stefanies Post-Workout Shake | Vegansk Shake

Med ordene fra Stef selv er det som at få en dessert efter en træning.

Tyk, chokoladeagtig og en overdådig smag, er Naturally Stefanies post-workout shake bestemt belønningen værd for de tunge og ekstra reps og sets. Det er en fantastisk måde at genopfylde brændstof på, når du har skubbet din krop til dets grænser – med en skefuld præstationsfremmende kreatin og en uimodståelig blanding af både vanilje og chokolade vegansk protein.

At få et hit protein lige efter træning er den perfekte måde at stimulere muskelproteinsyntese og gøre dit hårde arbejde til gains, ikke?1 Denne post-workout shake giver dig over 34 g plantebaseret protein!

Giv det en chance nu. Du vil ikke blive skuffet.

Antal: 1

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil de er glatte. Du skal have en rigtig tyk, cremet konsistens – hvis du foretrækker det tyndere, skal du bare tilføje lidt mere mælk eller vand.
  2. Bunden i vejret! Cheers. 

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 358
Totalt fedtindhold 5,5g
Total kulhydrater 46,7g
Proteiner 34,3g

  1. Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her