Træning

Refuel Your Ambition Challenge | Sådan deltager du

Det bliver nemmere og nemmere at miste motivationen, som året skrider frem. Derfor giver vi dig en udfordring for at hjælpe dig med at komme i gang igen.

Udfordringen

Vores løfte er at gennemføre 150 minutters motion om ugen. Det lyder måske som meget eller måske ikke, afhængigt af dit nuværende motionsprogram. 150 minutter om ugen svarer til ca. 21 minutters motion hver dag, og hvis du vil holde fri i weekenden, er det 30 minutters motion – hvilket kan passe fint ind i dit travle arbejdsprogram. Det er vigtigt at huske, at dette blot er et minimum for vores udfordring, og du er velkommen til at gå over det!

Din motion kan omfatte alt fra gåture, jogging, styrketræning til yoga – alt efter hvordan du kan lide at bevæge dig.

myprotein-challenge

Sådan deltager du

Konkurrencen starter den 20. september og løber indtil den 3. oktober. Alt du skal gøre for at deltage er at tagge os på Instagram i alt, hvor du har været aktiv, med #refuelambition, eller du kan endda bruge vores refuelambition filter på Instagram Stories. Dette vil fungere som din adgang til konkurrencen.

Vinderne vil blive udvalgt tilfældigt i løbet af konkurrencen og vil modtage skræddersyede t-shirts og andre Myprotein-goodies – så det er helt sikkert værd at dele din aktivitet for at få en chance for at vinde!

Der vil også være mulighed for at blive reposted på vores Instagram-side, hvor vi vil dele vores følgers aktivitet som inspiration. Følg også vores Instagram for at være med i chancen for at vinde præmier ved vores lynudsalg.

Vi udvælger vindere i løbet af kampagnen, så selv hvis du går glip af starten, er det ikke for sent at være med.

Kort fortalt

Uanset om du mangler motivation til at træne, eller om du bare leder efter en chance for at vinde nogle Myprotein-goodies, så er dette udfordringen for dig. Du skal blot dele dine oplevelser på Instagram med #refuelambition eller med vores Instagram stories-filter for at have en chance for at vinde præmierne. Husk, at du skal være med for at vinde.

Kom tilbage i form med disse 30 dages fitness challenges

Træning

Kom tilbage i form med disse 30 dages fitness challenges

Ikke helt klar til gym? Prøv disse udfordringer ...

2021-04-01 15:54:27Skrevet af Nathan Southern

Ville du kunne udføre push-up challenge? | 100 push-ups i 30 dage

Træning

Ville du kunne udføre push-up challenge? | 100 push-ups i 30 dage

Vores favorit challenge udfordrer er tilbage - se hvordan Reece tacklede denne.

2020-11-26 15:28:20Skrevet af Lauren DawesEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her