Meal Prep

One Pan Halloumi & Harissa Bake

Denne halloumi & harissa bake er simpel mad, der rammer plet med en enkelt pande.

Glem lange ingredienslister og komplicerede anvisninger, for denne ret er nem at lave, selv hvis du ikke er så sikker i køkkenet. Og så er der også kun et minimum af opvask, hvilket altid er en gevinst.

Det er en dejlig fyldig og varmende ret, der er fyldt med masser af smag takket være den generøse harissa, som er en stærk aromatisk pasta lavet af chili og krydderier. Sammen med aubergine (som er kendt for at være fantastisk til at opsuge smag) og halloumi ost er dette helt sikkert en af vores vinterfavoritter.

Til 4 personer

Ingredienser

 • 2 spsk. olivenolie
 • 1 aubergine (skåret i skiver)
 • 2 hvidløgsfed (knust)
 • 1 dåse hakkede tomater
 • 1 spsk. harissa-pasta
 • 225 g halloumi (skåret i skiver)

Til pynt: frisk basilikum
Forslag til servering: couscous

Fremgangsmåde

 1. Forvarm ovnen til 180°C.
 2. Varm først 1 spiseskefuld olie op i en stor ovnfast pande. Steg aubergineskiverne i et par minutter på hver side, indtil de er godt brunede, og tag dem derefter af panden og sæt dem til side.
 3. Tilsæt resten af olivenolien på samme pande, og tilsæt derefter det knuste hvidløg. Steg det i 2 minutter ved middelvarme, tilsæt derefter de hakkede tomater og lad det simre i 5-10 minutter, indtil det er blevet tykt.
 4. Rør harissa-pastaen i tomatblandingen, og tag den forsigtigt af varmen. Læg skiftevis aubergine- og halloumiskiver i spiralformede lag oven på tomatbunden, indtil den er helt dækket.
 5. Bag i ovnen i 10 minutter, indtil halloumi-kanterne begynder at blive brune. Servér straks, eller portionér det i dine meal prep beholdere til din frokost senere på ugen. Det passer perfekt til couscous.

Bagt blomkål med ost & pølse | Meal prep

Sunde Opskrifter

Bagt blomkål med ost & pølse | Meal prep

Denne ostede bagte blomkål er toppen af comfort food.

2022-01-21 17:20:55Skrevet af Lauren Dawes

Kold peanut nudelsalat meal prep | Nem vegansk opskrift

Sunde Opskrifter

Kold peanut nudelsalat meal prep | Nem vegansk opskrift

En kaloriefattig frokost, der er fyldt med smag.

2022-01-14 18:13:46Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 409
Totalt fedtindhold 25,9g
Total kulhydrater 22,9g
Proteiner 16,5g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her