Dessert & Snacks

Peanut Butter Cups Med Hvid Chokolade

Disse hjemmelavede peanut butter cups fra Niall Kirkland er lavet med kun 4 enkle ingredienser og kunne ikke være nemmere at lave – ideelle til når du vil have noget sødt til at tilfredsstille din trang, uden at du behøver at afvige for meget fra din træningsplan.

Med et lækkert glat, cremet hvidt chokoladeovertræk og en fyldig, nøddeagtig kerne kan vi ikke få nok af disse lækre godbidder. Hver enkelt giver også imponerende 14 g protein, hvilket gør dem til en virkelig velsmagende snack, der kan hjælpe dig med at nå dine daglige proteinmål.

Vi garanterer, at din træning bliver lidt nemmere at komme igennem, når du har disse proteinrige peanut butter cups, der venter på dig i slutningen af din træning.

Antal: 6 stk.

Ingredienser

Peanut Butter Cups

Fremgangsmåde

  1. Forbered først en cupcake-bakke med 6 kageforme. Smelt derefter halvdelen af den hvide chokolade, og hæld et lag i hver kageform. Stil på køl i køleskabet, indtil den er stivnet.
  2. Bland nu det smeltede peanut butter, vaniljeprotein og ahornsirup sammen – du bør få en ret fast, næsten dej-lignende konsistens. Fordel dette i de 6 cupcakeforme oven på det hvide chokoladelag.
  3. Kom den resterende smeltede hvide chokolade oven på peanut butter fyldet, og sæt det på køl igen, indtil det er stivnet, normalt ca. 1 time.
  4. Nyd den straks eller opbevar den i køleskabet, til når du får lyst til noget sødt.
Bagt protein havregrød med chokolade

Sunde Opskrifter

Bagt protein havregrød med chokolade

De lyver ikke, når de siger, at bagt havregrød er som kage til morgenmad.

2021-02-11 15:19:55Skrevet af Lauren Dawes

Mørk Chokolade Popcorn Bark | No-Bake Snacks

Sunde Opskrifter

Mørk Chokolade Popcorn Bark | No-Bake Snacks

Denne ultimative godbid er lige, hvad din hviledag Netflix-maraton har manglet

2020-09-24 14:24:54Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 279
Totalt fedtindhold 18,5g
Total kulhydrater 13,8g
Proteiner 14,1g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her