Dessert & Snacks

Mørk Chokolade Popcorn Bark | No-Bake Snacks

Dette er den ultimative filmmarathon-snack.

Vi kan desværre ikke komme udenom, at aftenen allerede er begyndt at blive koldere og mørkere, hvilket betyder, at der er endnu mere grund til at læne sig tilbage i sofaen og hygge med dine yndlings-tv-shows og noget lækkert at snacke på.

Og vi ved ikke med dig, men vi er bare aldrig helt tilfredse efter aftensmaden, før vi har fået noget sødt til at tilfredsstille disse cravings.

Niall Kirkland er klar med denne utrolige extra popcorn bark opskrift. Det er ikke kun en helt uimodståelig kombination af rig, mørk chokolade, søde skumfiduser, sprøde popcorn og masser af peanut butter – det er også enormt nemt at lave.

Hvis du føler dig generøs, er den perfekt til deling med din familie eller dine venner, ellers holder den godt i køleskabet.

Antal: 12

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Varm kokosolien i en gryde over middel varme og tilsæt dine popcorn til gryden. Dæk med et låg, og vent, indtil al din popcorn er poppet, før du tager det ud af gryden og sætter til side.
  2. Kog nu en gryde med vand, læg en varmebestandig skål ovenpå og tilsæt din chokolade til skålen. Rør regelmæssigt, indtil det er helt smeltet. Hvis du ikke har en varmebestandig skål til at smelte din chokolade over kogepladen, kan du bruge en mikrobølgeovn i stedet for, bare vær forsigtig med at røre den med jævne mellemrum.
  3. Overfør den smeltede chokolade til en foret bageplade, og hold lidt tilbage til dekoration senere. Brug en spatel eller bagsiden af en ske til at glatte chokoladen jævnt over.
  4. Spred dine popcorn, skumfiduser, smeltet peanut butter og resterende mørk chokolade over og køl helt ned, til det har sat sig (ca. 30 minutter).
  5. Opdel i omkring 12 stykker i nogenlunde størrelse og nyd!

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 177
Total Fat 3g
Total Carbohydrates 12g
Protein 12g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her