Gå til hovedindhold
Sunde Opskrifter

Sådan laver du de perfekte veganske pandekager

Sådan laver du de perfekte veganske pandekager
Evangeline Howarth
Forfatter og ekspert3 år Siden
Se Evangeline Howarth's profil

En god pandekage opskrift er vigtig i enhver husstand. Og hvis du for nylig er gået vegan, kan du føle dig tabt og ikke længere være i stand til at piske dine æg ind. Vi har en opskrift, der sikrer, at der ikke mere piskes klumpet dej, før din arm falder af. Kun lækre veganske protein pandekager, som du kan lave i løbet af få minutter.

20 g protein pr. portion serveres fra vores meget elskede veganske proteinblanding, og dit æg kommer i form af den ydmyge banan. Vi har også opgraderet disse pandekager med vores Vanilla FlavDrops og tilføjet en ekstra sød note. Vi elsker et tårn af blandede bær for at dække disse og en generøs mængde af sirup, men du kan også toppe op på peanut butter og dække i mørk chokolade og banan, hvis du leder efter en episk dessertmulighed.

Antal: 3-4 pandekager

Ingredienser

Veganske pandekager

Fremgangsmåde

  1. Start med at kombinere alle ingredienser undtagen dine toppings i en blender eller pisk i hånden indtil glat konsistens
  2. Tilsæt derefter din olie i en gryde på medium varme.
  3. Hæld dejen ud (ca. 2-3 spsk. ad gangen). Steg på den ene side, indtil den er gyldenbrun, inden du vender den og steger den anden side.
  4. Gentag dette for resten af blandingen.
  5. Stak pandekagerne op og dæk i dine yndlings toppings.
  6. Nyd!

Kort fortalt

Veganske pandekager kan være lige så bløde og lækre som traditionelle, og med vores opskrift hjælper de dig også med at nå dit proteinmål.

Næringsindhold

Ernæringsmæssige oplysninger

Kalorier188
Total fedt2g
Kulhydrater i alt20g
Protein21g
Evangeline Howarth
Forfatter og ekspert
Se Evangeline Howarth's profil

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.

myprotein