Dessert & Snacks

Italiensk tiramisu med protein chokolade

Hvis du er træt af alle de sædvanlige julekager og julesnacks, så er det tid til at udskifte desserten med denne lækre italienske tiramisu, der har et lavt indhold af sukker.
Smagt til med forfriskende appelsinskal og sukkerfri samt kaloriefri FlavDrops, er dette en dessert, som du stolt kan servere til din #fitfam. Vær ekstra show-off ved at strø protein chokolade henover.

Det er også en fantastisk no-bake opskrift for dem af os, der ikke er en mesterbager i køkkenet. Væd blot fingrene og byg kagen op. Den kan laves på ganske få minutter, men ligner en dessert, der har taget en her del timer.

Antal: 10

Ingredienser

Tiramisu

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt kold sort kaffe i en stor skål og dyp ladyfingers ned i. Kom dem herefter på en bageplade, så du får et lige lag af ladyfingers, der har suget godt med kaffe til sig.
  2. I en seperat skål, kom ricotta, mandelmælk, FlavDrops og appelsinskal i og pisk godt sammen, indtil konsistensen er helt glat.
  3. Hæld blandingen henover ladyfingers og læg nu endnu et lag af ladyfingers henover. Gentag indtil færdig.
  4. Riv og strø mørk protein chokolade på toppen. Sæt i køleskabet i 30 minutter og nyd!

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 179
Total Fat 10g
Total Carbohydrates 20g
Protein 10g


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Forfatter og ekspert

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her