Dessert & Snacks

Protein fluff trifli | Low-carb og proteinrig sund dessert

Få gains denne jul med denne ultimative protein fluff trifli

Ingen jul uden trifli, men nu er det jo lige det med, at trifli er kendt for at være lidt af en kaloriebombe. Vi vil dog give dig mulighed for at lave en sund trifli udgave af denne juleklassiker.

Har du ikke hørt om protein fluff? Protein fluff er en low-carb og proteinrig dessert opskrift, som er gået lystigt rundt i fitnessverden gennem de seneste år. Protein fluff har en konsistens, som minder om de lækreste skumfiduser og næringsindhold svarende til en protein shake. Derfor er protein fluff ekstremt populært som en sund og velsmagende dessert for alle fitness- og træningsentusiaster rundt i verden. Du skal blot piske dit yndlings proteinpulver sammen med mælk og se magien ske!

Protein fluff

Antal serveringer: 15-20

Ingredienser

 • 15 Protein chokolade kiks

Protein lag

Fluff lag

 • 500 ml mælk (efter eget valg)
 • 2 scoops (50 g) Vanilla Micellar Casein (Vi synes, at den superfine konsistens af casein proteinpulver giver en rigtig god cremet fluff, men du kan sagtens benytte et andet proteinpulver, hvis du ønsker dette)

Chokolade sauce lag

Fremgangsmåde

 1. Først, smuldr halvdelen af chokoladekiksene og kom dem i et stort serveringsglas som det første lag af din trifli.
 2. Hernæst laves protein desserten. I en stor røreskål blandes protein dessert pulver sammen med mælk indtil konsistensen bliver blød og glat og en lille smule tyk. Sæt på køl i 10-15 minutter.
 3. Imens du venter laves protein fluff. Hæld proteinpulver i en stor røreskål. Tilsæt 1/3 af mælken og pisk på høj styrke i 2-3 minutter med en elektrisk håndmixer. Det er vigtigt at bruge en elektrisk håndmixer til at lave protein fluff, for ellers skal du stå og piske i flere timer, hvis du bruger håndkræfter! Vi ved, at du er stærk, meeeen…. Så går der også længere tid, førend du kan nyde smagen af din fluff. Gradvist hældes den resterende mælk i blandingen, mens der piskes. Pisk i ca. 8-10 minutter og læg mærke til hvordan din fluff fordobler i størrelse, hvis ikke mere. Sæt til side.
 4. Når protein desserten og protein fluffen er klar, så fordel halvdelen af fluffen henover laget med chokoladekiks i glasset.
 5. Og nu til det næste lag, som er chokolade saucen. Blend nøddesmør, sirup, mælk og kakaopulver i en blender. Kom det nu henover protein fluff laget. Tilsæt en lille smule mælk for at tynde det lidt ud, hvis nødvendigt.
 6. Herefter, fordel halvdelen af protein desserten henover chokolade sauce laget.
 7. Sæt hele chokoladekiks rundt i kanten af dit serveringsglas, som vist på billedet.
 8. Fordel resten af protein dessert henover og afslut med det resterende protein fluff.
 9. Pynt med de sidste smuldrede chokoladekiks.

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 278
Total Fat 13g
Total Carbohydrates 11g
Protein 24g


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her