Sunde Opskrifter

Protein Mochi kugler med kun 5 ingredienser

Verden er gået crazy for mochi kugler, og når du først har prøvet dem, vil du se netop hvorfor.

Takket være endnu en tendens på TikTok er vores liv blevet velsignet med opdagelsen af ​​mochi kugler. En traditionel japansk sød snack. De er en delikat blanding af japansk riskage (mochi) og is, der i det væsentlige skaber den mest perfekte is-sandwich i bite-sized.

De har været så populære, at butikshylderne er blevet rippet af disse himmelske bidder, og nogle steder har folk tyet til at stå i kø i laaaaang tid for at få en chance for at få en batch med hjem.

Uanset om du har haft succes eller ej, har vi den hjemmelavede løsning med højt proteinindhold til at fodre din nyligt fundne mochi-addiction.

Kitchen queen, @healthy_floflo, har skabt denne utrolige opskrift på protein mochi kugler, som du kan sætter tænderne i snarest. Det kan være lidt mere kompliceret end din gennemsnitlige proteinbagning, men stol på os, resultaterne er det værd. Du har kun brug for en håndfuld ingredienser.

Flo er gået med en lækker is med smag af blueberry-cheesecake til topping, men den gode ting ved denne opskrift er, at den fungerer med netop den smag Impact Whey Protein, du har ved hånden.

Antal: 6

Ingredienser

Til dejen:

 • 160 g glutenfri rismel
 • 60 g sukker
 • 230 ml vand
 • Majsmel (til at støve overfladen)

Til isen:

Protein mochi kugler

Fremgangsmåde

 1. Bland først kokosmælk og proteinpulver i en shaker, indtil den er glat og klumpefri. Hæld i en isterningbakke og frys natten over.
 2. Den næste dag anbringes isterningerne i en food processor og blandes indtil glat konsistens. Scoop ud med en ske og lav iskugler med en form. Sæt det tilbage i fryseren i et par timer.
 3. Til dejen blandes mel, sukker og vand i en skål, indtil det er ordentligt kombineret og glat. Dæk med folie og mikrobølgeovn i 1 minut. Fjern forsigtigt folien, og rør den, og sæt den derefter tilbage i mikrobølgeovnen i endnu et minut. Rør igen.
 4. Dæk igen og mikrobølgeovn for tredje gang, denne gang i 30 sekunder. Dejen bliver rigtig klæbrig på dette tidspunkt!
 5. Beklæd et skærebræt med bagepapir, og støv overfladen med en generøs mængde majsmel. Læg dejen på brættet og rul den flad ud med en kagerulle. Placer i køleskabet for at køle ned i 10 minutter.
 6. Når de er nedkølet, skal du tage dejen ud af køleskabet og dine iskugler fra fryseren. Brug en cookie cutter til at skære cirkler ud af dejen, og saml derefter en cirkel en ad gangen, børst eventuelt overskydende majsmel af og placer en iskugle i midten. Fold dejen rundt om isen og vrid i toppen for at lukke den.
 7. Nyd med det samme, eller opbevar dem gemt i din fryser til snacking SOS.
Pandekage protein morgenmadsprodukt | #breakfastgoals

Sunde Opskrifter

Pandekage protein morgenmadsprodukt | #breakfastgoals

Sådan her ser #breakfastgoals ud.

2020-05-07 18:31:26Skrevet af Lauren Dawes

Dalgona kaffe | Pisket protein kaffe

Sunde Opskrifter

Dalgona kaffe | Pisket protein kaffe

Hvis du ikke har prøvet denne trend endnu, så er det på tide.

2020-07-04 06:04:54Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 206
Total Fat 4,1g
Total Carbohydrates 34,3g
Protein 8,6g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her