Sunde Opskrifter

Protein morgenmads smoothies på 3 måder

Disse protein morgenmads smoothies er en sådan nem måde at få gang i din dag på en stærk måde.


Leder du efter en sød og enkel proteinrig morgenmad, der kan klargøre dig til alle dine aktiviteter? Disse protein morgenmads smoothies vil øjeblikkeligt få dig på sporet til at ramme dine daglige makroer og holde dig mæt hele morgenen.

De er fantastiske til en hurtig løsning, som du næppe er nødt til at bekymre dig over. Ideelle hvis du er et af de mennesker, der har brug for et par timer for at komme fuldt op i gear.

Plus, hvis du forlader huset for at arbejde, er disse protein morgenmads smoothies nemme at tage med ud af døren og nyde på farten.

Her er tre af vores yndlings smagskombinationer – først den klassiske ’nutty banana’, som bare er en ubestridelig sejr og bør afprøves af alle.

Sørg for at fryse din banan, før du blender, da den gør smoothien super lækker tyk og cremet. Den enkle skift fra almindelig peanut butter til vores Pulver Peanut Butter betyder også 70% mindre fedt.

Derefter har vi ‘blueberry burst’, som giver lid ekstra godhed takket være tilføjelsen af Økologisk Spirulina Pulver, som er et naturligt superfood ekstrakt, der er højt på protein, fibre og masser af vigtige vitaminer.

Og til sidst ’merry berry’, som indeholder vores lækker Protein Meal Replacement Blend – et proteinrigt, fiberrigt supplement, der er fyldt med vitaminer og mineraler.

For kun at nævne nogle få leverer det vitamin A, B6, B12, C, D, E og K sammen med calcium, magnesium, jern, zink og kobber – alt sammen i en portion.

Vi sagde, at disse ville give dig en god start …

Ingredienser

Til nutty banana:

Til blueberry burst:

Til merry berry:

Protein morgenmads smoothies

Fremgangsmåde

  1. For hver smoothie-smag skal du blot tilføje ingredienserne til en blender og blend, indtil blandingen er fuldstændigt kombineret til en tyk, glat væske.
  2. Hæld over i et glas og nyd straks!

Ernæringsindhold pr. smoothie:

Kalorier Protein Kulhydrat Fedt
Nutty Banana 320 31.8g 41.8g 3.6g
Blueberry Burst 280 39.3g 34.3g 3.3g
Merry Berry 278 21.5g 34.1g 6.2g
Protein pandekager i ovn | Video opskrift

Sunde Opskrifter

Protein pandekager i ovn | Video opskrift

Protein pandekager life hack.

2019-11-15 08:44:17Skrevet af Lauren Dawes

Bagt avocado med æg og smeltet ost

Sunde Opskrifter

Bagt avocado med æg og smeltet ost

2019-10-25 07:37:03Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her