Meal Prep

Simpel Vegansk Chili Non Carne | Protein Meal Prep

Med vores nye veganske måltidskasser har det aldrig været nemmere at skære kødet fra, men bevare smagen i din madlavning.

Uanset om du er fuldtidsveganer eller bare vil prøve at reducere mængden af kød, du spiser et par dage om ugen, er vores enkle kits den perfekte løsning til en lækker, nærende middag, der kan laves på under en halv time.

Hvert sæt indeholder en krydderipose og en hvedeproteinblanding, der giver et velsmagende hit på 31 g protein pr. portion. Alt du skal gøre er at tilsætte vand og smide et par vigtige ting i skabet, og så har du et fantastisk måltid på ingen tid.

Sådan laver du det.

Serveringer: 2

Ingredienser

Ekstra tilbehør til at servere:

  • Ris
  • Koriander
  • Limebåde

Vegansk Chilli Non Carne

Fremgangsmåde

  1. Åbn først dit Vegan Chilli Non Carne Meal Kit, og bland krydderiposen med hvedeprotein i en stor skål. Tilsæt vandet, bland det godt og lad det derefter trække i 15 minutter.
  2. Tilsæt i mellemtiden olien i en stor gryde ved middelvarme. Når det er varmt, tilsættes løget, og det koges i et par minutter, så det bliver blødt.
  3. Tilsæt derefter tomatpuré og hakkede tomater. Rør godt rundt og lad det simre i 5 minutter, inden du tilsætter kidneybønnerne. Kog i 5 minutter.
  4. Tilsæt den hydrerede proteinblanding til gryden, og rør den igennem. Lad det hele koge i 5-10 minutter, og server derefter med ris, et drys koriander og en båd lime.
8 Veganske mug cake opskrifter | Protein desserter

Sunde Opskrifter

8 Veganske mug cake opskrifter | Protein desserter

Har du også altid lige lidt plads til at få en dessert efter aftensmaden? Her er 8 løsninger.

2020-05-12 08:04:51Skrevet af Lauren Dawes

5 veganske opskrifter du kan lave 15 min.

Sunde Opskrifter

5 veganske opskrifter du kan lave 15 min.

Måltider, der pakker en god omgang protein på blot 15 minutter.

2022-01-07 16:00:21Skrevet af Monica Green

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 468
Totalt fedtindhold 10,9g
Total kulhydrater 45,1g
Proteiner 44,2g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her