Dessert & Snacks

Den nemmeste opskrift på sunde proteinkugler

Dette er den eneste opskrift på sunde proteinkugler, som du nogensinde får brug for til at lave dig en lækker protein snack hver eneste gang. Proteinkugler er den perfekte post-workout snack, eftermiddagssnack eller som en delikat dessert. Dette kan du helt selv afgøre ud fra dit mix, dip og krymmel.

Vi har udviklet en ligetil grundopskrift, som du kan spice up med, hvad dit hjerte begærer. Brug din favorit nøddesmør og proteinpulver, eller bland chokoladeknapper eller rosiner i. Disse sunde proteinkugler er den ideelle måde at gøre snacking spændende med dine favorit smage.

Efter selve smagen, så handler det alt sammen om selve næringen. Det er derfor, at havregryn er en vigtig del af denne opskrift på sunde proteinkugler. De har et lavt indhold af glykæmisk indeks, hvilket betyder ingen form for sukkerchok, men kun en langsom frigivelse af energi til at holde dig på toppen og oplagt  mellem måltiderne.

Protein kugler

Hvis du ved noget om post-workout ernæring, så ved du, at der skal protein til. Så bland din favorit smag af Impact Whey Protein – der er masser at vælge imellem. Vi elsker Chocolate Smooth eller Banoffee til en sød treat efter en hård omgang træning.

Vi kan godt lide at holde vores ernæring enkel, afbalanceret og praktisk, så der er heller ikke behov for at bekymre sig om at bage noget kompliceret. Denne 6-ingrediens opskrift giver dig 20 sunde proteinkugler (tal om super avanceret måltid prep!) Og alt du skal gøre er at blande, rulle og kom dem i køleskabet.

De kan holde sig et par dage i køleskabet. Der super nemme at tage med dig, når du er på farten. Så tjek opskriften ud. Eksperimenter med smag og ingredienser og nyd dem med god samvittighed.

Hop direkte til næringsindholdet.

Protein kugler

Antal: 20 proteinkugler

Ingredienser

Tørre ingredienser:

Våde ingredienser:

Fremgangsmåde

  1. Først, bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål indtil jævnt blandet.
  2. Hernæst, tilsæt nøddesmør og sirup og bland godt.
  3. Langsomt tilsættes mælk under omrøring. Bland til alt er godt mixet sammen.
  4. Tag en lille håndfuld af blandingen og rul til en lille kugle. Gentag dette med resten af blandingen. Du burde meget gerne ende med 20 proteinkugler.
  5. Læg proteinkuglerne på en plade eller bakke. Tildæk med bagepapir og sæt i køleskabet i ca. 2 timer.
  6. Tag et par ud, når du får lyst til noget lækkert.

Næringsindhold

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 84
Total Fat 4g
Total Carbohydrates 8g
Protein 5g


Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her