Træning

Drop cardio til vægttab ifølge denne forskning

Cardio. Du ved, de 10 minutter på StairMaster i slutningen af dit træningspas.

De færreste af os synes, det er sjovt, men det er en vigtig del af enhver vægttabsrejse. Eller er det?

Ny forskning har vist, at styrketræning også er en effektiv måde at tabe kropsfedt på, når det kombineres med den rigtige kost.

Lad os tage et dybere kig på forskningen for at finde ud af, hvad den siger, og hvad det kan betyde for folk, der ønsker at tabe kropsfedt.

Forskningen

Forskere fra Edith Cowen University i Australien og University of Caxias do Sul i Brasilien gik sammen om dette studie.

De analyserede data fra 4.184 deltagere, der blev klassificeret som enten overvægtige eller fede, i 116 undersøgelser, der undersøgte vægttab. Af de 116 undersøgelser fokuserede 23 på børn og unge, 30 på unge voksne, 38 på voksne i den midaldrende alder og 25 på ældre voksne.

Styrketræning var den eneste vægttabsmetode i næsten halvdelen af undersøgelserne (49 %). 45 % af undersøgelserne anvendte en kombination af styrketræning og konditionstræning, og resten omfattede en kombination af styrketræning, konditionstræning og kalorierestriktion.1

Resultaterne

Forskerne konkluderede, at en kombination af styrketræning og kalorierestriktion var den mest effektive strategi til at tabe kropsfedt, idet deltagerne på disse planer i gennemsnit tabte 5 kg fedtmasse.

De så også signifikante resultater af styrketræning alene samt metoder, der kombinerede styrketræning med cardio.

Interessant nok havde planer, der involverede styrketræning og kaloriereduktion, lignende resultater som planer, der kombinerede styrketræning og aerob træning med kaloriereduktion.

Så den ideelle vægttabs plan ville involvere reducerede kalorier og styrketræning. Og du kan altid inkludere aerob træning, hvis du har lyst til det.

Forskerne mener også, at resultaterne viser, at styrketræning er en effektiv mulighed for personer, der ønsker at tabe kropsfedt, men som måske har svært ved at gennemføre hjertebaseret motion, hvilket kan være tilfældet for personer med fedme.

Ledende forsker, Pedro Lopez, sagde: “Denne gruppe kan være utilpas ved udsigten til 30 eller 40 minutter på et løbebånd eller en cykel … De kan skade knæ, led, ledbånd og meget andet, fordi de skal bære hele deres kropsvægt under mange aerobe øvelser. “1

Kort fortalt

Hvis du gerne vil tabe noget kropsfedt, men keder dig på løbebåndet, ikke kan udholde cyklen og har mareridt om StairMaster, så fortvivl ikke – cardio er ikke den eneste måde.

At tage et par håndvægte op og lave noget styrketræning er en effektiv vægttabsstrategi, når den kombineres med reducerede kalorier.

11 måder at bryde et vægttabsplateau på

Ernæring

11 måder at bryde et vægttabsplateau på

En pause fra din kost kan være det, du har brug for.

2021-05-29 12:15:08Skrevet af Liam Agnew

Carb cycling til fedttab | Ekspert afslører hvordan

Ernæring

Carb cycling til fedttab | Ekspert afslører hvordan

Richie er på vej ind med sin viden om carb cycling.

2022-02-19 05:04:10Skrevet af Emily WilcockMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her