Træning

10 Fitness talenter du kan lære på 2 uger

Hvis du allerede har afsluttet alle dine computerspil, lært at strikke og spille klaver bedre end Mozart, er det tid til at mestre nogle fitness talenter. Vi ved, at du har brug for ting at lave for at komme igennem selvisolering og den sociale distancering. At holde dig underholdt og finde nye fitness skills at lære er helt klart nøglen til succes. Så vi har nogle nye fitness talenter, du kan prøve at lære, så du kommer ud på den anden side endnu mere talentfuld, end du allerede er.

1. Keepie-uppies

Du kan ikke spille fodbold med dine venner, så du kan lige så godt gøre det på egen hånd. Tag en fodbold, og tæl, hvor mange gange du kan jonglere med den, eller du kan sparke den mod en væg. Dette var sjovt som barn, og det er endnu sjovere nu. Sørg for, at du ikke rammer et vindue eller din mors vase dog – vi ved alle, hvordan det slutter.

2. Lav den ultimative blogger smoothie bowl

Vitaminrige smoothie bowls

At fremstille smoothies giver dig både vitaminer og mineraler, men for den bedste slags har du brug for frugt og nogle grøntsager. Det er svært at få balance lige mellem ernæring og smag – det alene kan betragtes som et talent. For meget grønt og smagen er ødelagt, for meget frugt og dine makroer er alle slukket. Så eksperimenter med at lave smoothies med forskellige blandinger og find den perfekte til dig.

3. Lær at stå på hænder

Fitness talenter

Det er et cool trick at kunne. Bare vær forsigtig. Start med at gøre det fra en væg, og øv på at sparke fødderne op. Her er nogle tips og tricks til at udføre rigtige håndstande. Og når du mestrer det, skal du gå ind på handstand-pushup – det er fantastisk til at arbejde på din overkropsstyrke, og du kan blære dig overfor dine venner. Det er en injektion af spænding i din selvisolering og et ægte talent at kunne i slutningen af det hele.

4. Hold planken i længere tid

Fitness talenter

Spice din planke lidt op. At lave planken med lige arme er sværere for nogle mennesker end at hvile på albuerne, så prøv begge dele. Hvis du ikke har lavet den normale planke endnu, skal du starte der og opbygge. Og hvis du kan planke i over to / tre minutter uden at miste pusten og opspændingen, så imponerer du dine trænings buddies, når du er tilbage. Når du har mestret den normale planke, kan du prøve nogle plankevarianter.

5. Sådan tilberedes protein pandekager

Protein bananpandekager med kun 4 ingredienser

Mad bliver en stor del af livet lige nu. Du har al denne ekstra tid til en afslappet morgenmad, så hvorfor ikke få mest ud af det? Du kan lige så godt lære nogle gode opskrifter på protein pandekager, som er en nem måde at få protein i til morgenmad, og de er lækre. Eksperimenter med forskellige ingredienser og toppings for at lave den ultimative stak.

6. Chin up med én arm

Fitness talenter

At arbejde op til enarmet chin up er ikke for svage hjerter. Det kan skade håndleddene, så vær forsigtig og praktiser korrekt form. Du skal virkelig være i stand til at gøre et godt 20-rep sæt med pull-ups, før du prøver den enarmede. Du kan se nogle store forbedringer i din overkropsstyrke og fysik, hvis du kan mestre denne.

7. Yoga

yoga

At praktisere yoga er ikke kun vejrtrækning og balance. Det vil øge din fleksibilitet og styrke, og hvis du holder det op, finder du, at der er mange forskellige måder at praktisere det på. Brug det til at slappe af og komme sig, eller virkelig få sveden frem. Du vil blive chokeret over,  hvor hårdt det kan være. Når alt kommer til alt er smidighed et talent og kan være sværere end du tror. Du får det også godt bagefter. Yogas vejrtrækning og strækning har også styrketræningsfordele for alle jer bodybuildere, så der er ingen grund til at vige sig væk.

8. Split for fight

Fitness talenter

Dette er et godt festtrick, men du er virkelig nødt til at opbygge dig selv over en længere periode. Skynd dig ikke. Du skal også strække alt – ikke kun dine hammies. Din lyske, hofter, ryg, glutes, lægge, endda din overkrop for at varme op. Du må ikke tvinge din vej ned og være forberedt på, at det tager uger. I løbet af ugerne skal du opbygge dig selv og se, hvor du kan komme til at mestre en split. Selvom det tager længere tid, skal du ikke bekymre dig. Det er det værd, når du uden problemer glider ned midt i samtalen …

9. Rør ved tæerne

Selvom mange mennesker kan røre ved tæerne, kan mange af jer sandsynligvis ikke gøre det. Dette kan være et niveau ned fra splitten, men det kan være lige så svært for nogle. Hvis du forsøger at røre tæerne regelmæssigt, kommer du længere nede, så hvis du ikke kan gøre det nu, kan du prøve at gøre det i de næste to uger og se, hvor du kommer til.

10. Push up med én arm

Og sidst, men ikke mindst. Numero uno i at flashe sine skills. Vejen til den enarmet push up kan være lang, men det er bestemt rejsen værd. Push ups står øverst på listen for kropsvægtøvelser, så det at kunne lave den med én arm er altså ret imponerende og hårdere, end du tror. Vores guide til push ups med en arm fører dig dog igennem.
Giver dette ikke mening for dig? Så prøv clap push ups. De er også ret seje!

Kort fortalt

Der er masser af fitness talenter at lære, mens vi har al denne tid til at prøve dem. Så sæt dig selv en udfordring, og kæmpe guldstjerne til dig hvis du kan lave alle disse 10. Det holder dig optaget og beskæftiget, så spice up dine træning i hjemmet og hjælp dig med at holde din form og styrke. Og det bedste: Når du kommer tilbage til træningscentret, vil du kunne imponere alle dine venner med dine nye fitness talenter.

Film om sport & fitness | 10 af vores favoritter

Træning

Film om sport & fitness | 10 af vores favoritter

Der er ikke noget som en god film…

2020-04-03 12:46:55Skrevet af Evangeline Howarth

Brug for motivation derhjemme? Du får brug for disse playlister

Træning

Brug for motivation derhjemme? Du får brug for disse playlister

Her er de perfekte playlister til at arbejde - og træning - derhjemme.

2020-03-25 05:24:35Skrevet af Lauren DawesEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her