Træning

14 gode råd til at undgå de ultimative fitnessfejl

Hvis du er newbie og på vej i fitness for første gang, bør du huske dig selv på disse fitnessfejl og undgå dem til enhver tid.

Hvis du ønsker at blive fit og tage dig af din krop, skal du undgå visse fødevarer, mindsets og påklædninger. Vores ekspertrådgivere er her for at hjælpe dig med dette og starter ud med at fortælle dig om fitnessfejl og 14 tips, du bør huske dig selv på.

Fitnessfejl

# 1 Negativ tænkning

Fitness regimer kommer mest fra et ønske om selvforbedring. Det kan være at forbrænde fedt, blive hurtigere eller stærkere. Men en vellykket fitnessentusiast undgår at gøre dette til en negativ oplevelse. Du bør ikke fokusere på de “mangler”, du forsøger at ændre. I stedet fokuserer fitnessentusiaster på de ændringer der sker, og de ting de opnår.

# 2 Planlæg træningen

Selvom hver træning er en sejr, er nogle bedre end andre. Fitness entusiaster planlægger, hvad de ønsker at få ud af deres træning den dag. Er det at opbygge dine arme, forbrænde nogle kalorier, eller bare svede dagens stress ud, så du kan begynde frisk i morgen?

# 3 Undgå fitness haters

Du kender typerne, de er på hvilken som helst arbejdsplads og i en hvilken som helst vennekreds. De siger ting som “der er mere i livet end fitness”, når de selv dedikerer deres aftener til at være sammen med vennerne. Du hører sikkert også ofte “Jeg synes bare ikke, det ser godt ud at være så muskuløs!”. Regel nummer 3 er, at fitness entusiaster undgår haters!

# 4 Udvælg dit træningstøj nøje

Hvis du ikke kan squatte i det eller svede i det, glem det. Fitness entusiaster køber ofte nyt tøj til fancy events eller tøj, der er i sæsonens mode, og dette vil gavne dig i sidste ende!

Fitnessfejl

# 5 Slik og sukker

Der er ikke noget mere skadeligt for fitness entusiasters træning end en omgang sukker. En pose slik kan være fristende på dit skrivebord eller derhjemme, men du skal vide, at du vil betale for det senere.

# 6 Hurtige løsninger

Enhver fitness entusiast ved, at hurtige løsninger ikke findes (sandsynligvis fordi de har prøvet det tidligere i deres fitnessrejse). Hvis du vil have en “perfekt strandkrop”, vil det tage mere end 2 uger at drikke dyrt grøn te for at få det til at ske.

# 7 Tilpasset mad

At købe mad på farten betyder ofte forarbejdede, tomme kalorier, der ikke er gode for fitnessentusiaster. Selvfølgelig kan du planlægge din kost og lave dine egne tilpassede fødevarer (jordnøddesmør, proteinkugler osv), som passer ind i din træning og sunde livsstil. Stop undskyldninger!

# 8 undskyldninger

Hvis du ser på det, er der altid en undskyldning, hvorfor denne uge ikke er den uge, du opnår dine mål, du har sat dig. Socialt liv, arbejde, en sæsonfinale … En fitness entusiast får det til at ske, lige meget hvad der måtte stå i vejen for dagen eller ugen. Der kan altid presses en træning ind, om så det er en kort en af slagsen.

# 9 Manglende variation

Uanset om det er dine frokoster eller dine træningsprogrammer, gør variationer livet mere interessant. Varier din mad med nogle nye krydderier eller prøv et nyt hold i fitness.

Fitness

# 10 Dårligt fodtøj

Uanset om du løber gennem din lokale park eller løfter vægte, gør fodtøjet hele forskellen. Undersøg hvad du har brug for og husk, at det ikke er en dårlig ide at have mere end et par til forskellige aktiviteter!

# 11 Falske fitness venner

Vi har alle lavet fejlen mindst en gang. En ven foreslår, at i træner sammen, og man ved kun, når det er for sent, at de ikke er der for at smadre musklerne igennem. De er der for at chatte, og tilsyneladende er der ikke mere motion involveret, end når i er i byen.

# 12 Undgå dårlig samvittighed

Så du tager ud og spiser, og din plan om at spise magert kød og grøntsager bliver spoleret til fordel for en 3-retters fyldt med kalorier. Fitnessnørden nyder måltidet, og træner det af dagen efter. Ingen dårlig samvittighed eller erklæringer til dig selv om, at din kostplan er ødelagt. Det er en livsstil, ikke en bestået/ikke bestået test.

# 13 Skader

Mens ingen forsøger at skade sig selv under en træning, er fitness entusiaster bevidste om deres krops behov. De strækker ordentligt ud før og efter, og giver deres kroppe de næringsstoffer, den behøver for at holde sig i top tilstand. Masser af protein til muskelgendannelse, masser af vand til hydrering og masser af lykke til en sund livsstil! Husk dig selv på at passe på din krop og være bevidst omkring den.

# 14 Hold dit budget

At komme i form og forblive sund behøver ikke at tømme din pung. Tag et kig rundt omkring, brug dine lokale fødevare butikker, og bestil kun hvad du har brug for, ikke hvad du har lyst til. At købe unødvendige ting, alt fra chokoladechipkager til de cremede iskolde lattes, kan være den bedste idé i øjeblikket, men måske ikke en så fed ide når du indser, hvor hårdt det er at forbrænde de ekstra kalorier.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her