Motivation

Fitness Motivation | 10 simple tips: Fra motiveret til dedikeret

Skrevet af Finn Christo, Kvalificeret Personlig Træner Og TED Talk Taler

Måske har du allerede motivation til at træne. Fedt. Men vi har været her før. En uge, måske to uger af awesomeness før gamle vaner starter med at komme tilbage. Hvad kan du så gøre denne gang for at være sikker på, at den motivation forbliver og holder dig forpligtet?

Måske det var et omhyggeligt planlagt sommertrænings kost, der holdte til frokost eller et lean bulk, der hurtigt blev til dirty bulk. Tag det roligt, vi har nogle gode tips og hacks til at hjælpe dig med at gå fra ’motiveret’ til den magiske verden, ’dedikeret’.

dedikation

1. Meal prep dig til motivation

Du har haft en dårlig dag, du er træt og en oppe i fitnesscentret trænede biceps ved squatstativet… dit squatstativ. Før du lader dig kollapse på din sofa med fjernbetjeningen/pringles-røret, STOP.

For den ultimative fitnessmotivation, forbered da din mad og din træningstaske til i morgen. Sæt dig ikke ned og skift ikke tøj. Bryd hvad end din ”skat-jeg-er-hjemme” rutine du har indtil morgendagens mad, kosttilskud og taske er forberedt og pakket klar til at du bare kan samle den op og smutte.

meal prep motivation træning

2. Vær ikke bange for billeder

Du har måske et billede af en topløs Jake Gyllenhaal tapet op til dit badeværelsesspejl fordi… bare fordi. Du har måske også lige set Southpaw og besluttet at du skal være super finskåret.

Uanset din træningsinspiration, er vi alle visuelle skabninger, så vi bruger visuelle billeder til vores fordel. Brug det billede til at motivere dig til at komme ud af sengen når din alarm ringer, placér den på køleskabsdøren eller stir på den i lang tid før bendag.

3. Få din playliste i orden

Medmindre radioen eller hvad end skrald fitnesscentrets højtalere forvolder dig får dig i gang, bør du bruge noget tid på at fin-tune din playliste til at give dig en fordel. Din træningsplayliste er det soundtrack du skal bruge til din træning. Ignorer det på eget ansvar.

4. Vis fremgang

At have et X antal dag bag/foran dig kan været et fordelagtigt spark. Seks uger inden Ibiza med drengene? Tæl dagene ned. To uger inde i din nye kost. Skriv dem ned!

At se fremgang er en god måde at holde din fitness motivation oppe og forblive tro mod dig selv. Brug en tavle i dit køkken eller en pen og dit badeværelsesspejl. Hvad end virker for dig.

Hold det visuelt og specifikt – 5 uger inde i en 16-ugers shred er meget mere konkret end et mere generelt mål til at ’spise sundt indtil jeg har 10% kropsfedt’.

5. Tæl gentagelser ned, ikke op

’En mere gentagelse’ er mere sandsynlig til at få dig til at gå efter den sidste end hvis man har talt 9 ud af 10 gentagelser og lader dig selv droppe den sidste fordi man har gjort det godt nok. Det er også mere spændende.

motivation

6. Tag billeder for motivation

Peger vægten ikke i den retning du gerne vil have den til? Det kan være at din kost ikke virker, din hydrering, eller måske er det fordi du fortærede en usædvanlig stor sweet potato da du fik aftensmad dagen før…

Der kan være mange forskellige grunde, som afhænger af rigtigt mange variable, ift. Hvorfor vægten vælger at gøre dig irriteret som det første om morgenen. Det ydmyge sammenlignings-selfie lyver aldrig, så derfor er det en god idé at bruge det til fitnessmotivation og inspiration i stedet.

7. Stille og rolig motivation

At gå med fuld fart frem på din nye livsstil/kost/træningssystem kan gøre det sværere end det skal være. Du er nødt til at gøre dette vedvarende så du ikke brænder ud efter få uger.

Start med små skridt og arbejde opad i stedet for at give op fordi det hele ikke kører 100%. En træningstime om ugen er bedre end ingen (det samme går for bendag). Små ændringer summerer op over tid – det vil din træningsmotivation også.

8. Takle udfordringer

Sarah fra marketingsafdelingen havde fødselsdag i går og tog kage med og hun vil bare græde hvis jeg ikke spiser et lille bitte stykke. Derudover er der gratis pizza i pauserummet. Og nu er det søndag aften og du er ved at spise en cremekage. Slap af. Tilpas. Overvind. Restituer.

At spise et stykke kage eller spise lidt pizza er helt normalt. Dette betyder ikke at du ligeså godt kan skrotte det hele. Dette er hvor du skal bruge fitnessmotivationen til at skubbe igennem og blive ved. Motiver din egen fitnessinspiration, selvom det er et underligt stykke chokoladekage.

motivatioin

9. Fjern fristelser

Din samlever kommer hjem og kigger efter hindbærsnitterne. Uden de vidste det smed du dem ud af badeværelsesvinduet i går ind i naboens have.

Smid fristelserne ud proaktivet før tørsten for søde sager tager over. Sørg dog for du ikke gør dem du bor med kede af det. Joey deler måske ikke mad, men det skal du måske.

Den cyklus hvor man først er motiveret, så ikke-så-meget for så at starte forfra igen er normalt for alle. Og jeg mener alle. Det er ikke en personlig fejl, så lad vær’ med at tage det personligt! Tænk på de langsigtede mål og forvent at det ikke kommer til at gå flydende igennem hele projektet.

10. Udholdenhed

Glem ikke, at motivation og dedikation er vedvarende processer. Den mest vigtige ting er at du bliver ved med at minde dig selv om hvorfor du startede, hvor godt du klarer det og ikke at give op!

Kort fortalt

Det første skridt til succes er at starte. Kom ud og brug disse tips på din vej, for at få det ultimative boost til din fitness motivation. Det værste du kan gøre, er ikke at gøre noget overhovedet. Start småt ud og du vil blive forbløffer over, hvor du kan være i løbet af måneder.

Brug for motivation derhjemme? Du får brug for disse playlister

Træning

Brug for motivation derhjemme? Du får brug for disse playlister

Her er de perfekte playlister til at arbejde - og træning - derhjemme.

2020-03-25 05:24:35Skrevet af Lauren DawesMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her