Træning

7 grunde til at du bør træne | Myprotein PT forklarer

Lauren er en Myprotein PT og online coach med speciale i styrke og vægtløftning. Hun brænder for at hjælpe kvinder med at overvinde bekymringer om fitnesscenteret, frigøre deres træningspotentiale, give dem mulighed for at træne i vægtsektionen med selvtillid og forbedre deres liv. Lauren er L3 PT, instruktør i indendørs cykling og er i øjeblikket i gang med at studere for sin L4 styrke- og konditionskvalifikation.

At træne regelmæssigt og konsekvent er noget af det bedste, du kan gøre for dit helbred. Og det er aldrig for sent at begynde – du kan starte langsomt og opbygge din udholdenhed og generelle fitness.

 

Fordele ved træning

 • Opretholdelse af en sund vægt
 • Øger energiniveauet
 • Forbedrer kondition og styrke
 • Forbedrer selvtilliden og følelsen af velvære
 • Mental sundhed og selvværd
 • Forbedrer søvn
 • Reducerer risikoen for kroniske sygdomme

Hvis du er overvægtig, er motion, sammen med den korrekte kost, en af de bedste måder at reducere kropsfedt på. Vægttab opstår, når du forbrænder flere kalorier, end du indtager – et kalorieunderskud – og motion er en af de bedste måder at opnå dette på. Et velstruktureret program, der består af styrketræning og konditionstræning, er ideelt, hvis dit mål er vægttab.

Træning er også en god måde at opbygge muskler på. Den bedste måde at opnå dette på er gennem et styrketræningsprogram med progressive overload. Fordelene ved styrketræning omfatter opbygning af styrke og udholdenhed, stærkere knogler og led og mindre kropsfedt.

Efterhånden som vi bliver ældre, bliver det vigtigere at inkludere fysisk bevægelse og motion i din daglige rutine. Motion hos ældre voksne kan bidrage til mental sundhed og socialt liv, mindske risikoen for fald og skader, forbedre kognitive funktioner og støtte den generelle fitness og trivsel.

Fordele ved træning for dit mentale helbred

Den bedste motion for din mentale sundhed er den, du nyder! Uanset om det er løb, gåture eller vægtløftning, hvis du elsker det, så gør det!

Jeg anbefaler, at du kommer udenfor i den første del af dagen og bevæger din krop, selv om det er en let gåtur eller et stræk.

Hvorfor begynde at træne?

At begynde at motionere er vigtigt for den generelle sundhed og levetid. Forskellige typer motion at prøve er aerobic, styrke, calisthenics, HIIT/Tabata, gruppeidrætstimer, strækøvelser og stabilitet. Du kan dyrke disse individuelt eller kombineret som en del af et varieret program.

Hvis du er helt nybegynder med motion, vil jeg foreslå, at du prøver nogle forskellige ting først og ser, hvad du nyder mest.

Sådan begynder du at træne, hvis du er nybegynder

 • Begynd i det små. Begynd med to eller tre 30-minutters træningspas med moderat intensitet om ugen, og opbyg langsomt op.
 • Prøv nogle gruppeklasser. Det vil hjælpe med motivationen, lette nerverne og gøre det sjovt.
 • Hyr en personlig træner. Det vil hjælpe dig med at overvinde din angst og lære den korrekte teknik.
 • Prøv en masse ting, se, hvad du kan lide, og hvad du tror, du kan holde til.

Hvorfor er motion vigtig for dig?

At finde min passion for fitness og vægtløftning har fuldstændig ændret mit liv til det bedre. Jeg lever nu et mere aktivt og tilfredsstillende liv. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har mulighed for at træne.

Det giver mig rutine og struktur i min uge, og jeg ser min træning som det tidspunkt på dagen, hvor jeg kan blokere for verden og fokusere på intet andet end mig selv.

Især vægtløftning har givet mig en selvtillid, som jeg ikke vidste, jeg havde. Som en lille kvinde er det så styrkende at kunne løfte min egen kropsvægt og føle sig stærk!

Kort fortalt

Motion er afgørende for det generelle velbefindende, og det er vigtigt, at vi alle inddrager en eller anden form for motion i vores hverdag. Det vigtigste, når du begynder at dyrke motion, er at finde ud af, hvad du nyder at gøre mest, og hvad du kan holde ud på lang sigt.

Bliv inspireret af Lauren her.

Opbyg muskler uden træningsudstyr | PT forklarer

Træning

Opbyg muskler uden træningsudstyr | PT forklarer

Du skal bare fokusere på "principperne".

2022-07-07 11:45:11Skrevet af Emily Wilcock

Bæredygtigt vægttab med kontrolleret kalorieunderskud

Ernæring

Bæredygtigt vægttab med kontrolleret kalorieunderskud

Ernæringsekspert forklarer alt.

2022-02-09 19:02:13Skrevet af Emily WilcockMyprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her