Motivation

Få dine daglige skridt med vores ultimative gå-playliste

Efter et år ind og ud af lockdown har vi alle fundet ud af, at vi får det lidt bedre ved at komme ud og væk fra husets fire vægge og det med vores daglige gåture. Men hvis du kæmper for at finde motivationen til at komme ud på en spadseretur, har vi skabt en playliste for at få dig op og bevæge dig.

Uanset om det er en hurtig 15-minutters gåtur, eller du er på vej ud på en længere vandretur, skal du stikke dine hovedtelefoner ind i ørerne og lade denne playliste føre dig igennem. Glade hits, der straks får dig til at føle dig glad og tilpas, har denne playliste både klassikere, moderne hits og beats, som du glemte eksisterede. Vi har Outkast, Lizzo, P! Nk, Drake og meget mere, alt sammen for at give dig den ultimative feel good-faktor.

Så det er tid til at trykke play.

Kort fortalt

At få regelmæssige gåture ind er så vigtigt i nutidens verden for både mental og fysisk sundhed, men nogle gange har du bare brug for at få tankerne hen på noget andet end naturens skønne indtryk. Se frem til din næste tur med vores omhyggeligt udformede gå-playliste. Forhåbentlig hjælper dette dig med at nå dine daglige skridt og tilskynder dig til at komme ud på den gåtur hver dag.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her