Kosttilskud

Nye produkter til Black Friday du ikke bør gå glip af

Vi arbejder med en masse G.O.A.T.s hos Myprotein. Ikke den slags bondegårdsdyr (bortset fra det ene photoshoot…), men atleter, der har slået rekorder, vundet titler og en helvedes masse trofæer. Så vi tænkte, at vores salg hellere skulle være i tråd med det også. Vi præsenterer dig for vores bedste af alle tiders udsalg til Black Friday 2021.

Det er dog ikke kun de almindelige tilføjelser til din indkøbskurv, der vil være på tilbud, vi kunne ikke gå glip af en mulighed for at skabe helt nye innovationer og smagsvarianter. Her er alle vores nye kreationer, som du kan få fingrene i denne Black Friday.

Black Friday udsalg

Ruby Chocolate Impact Whey Protein

Impact Whey Protein er en fast bestanddel for så mange kunder, og derfor er det godt at blande det op og prøve nye smagsvarianter. Denne gang tilføjer vi Ruby Chocolate i blandingen.

Med kundernes foretrukne ernæringsprofil fra vores sædvanlige Impact Whey får du 21 g protein med kun 103 kalorier, 1 g kulhydrater, 1 g sukker og mindre end 2 g fedt pr. portion. Den cremede Ruby Chocolate-smag giver et frugtagtigt twist til din sædvanlige shake, så din post-workout bliver interessant.

Ruby Chokolade Layered Bar

Layered Bar er den næste, der får en Ruby Chocolate-smag opgraderet.

Seks lækre lag af smag og tekstur, der tilfredsstiller enhver snack-trang og holder dine makroer på plads. Vores nye smag har et lag lyserød karamel med et lag sojachips, omgivet af en overdådig Ruby Chocolate-smag og toppet med en rubinrød kiksekrumme.

Og selvfølgelig indeholder den alle Layered Bar’s pålidelige næringsstoffer. Med over 19 g protein, mindre end 3 g sukker og et højt fiberindhold på over 7 g pr. bar.

Lemon Ice Tea Clear Whey

Clear Whey har været en absolut game changer i forhold til at levere et forfriskende let proteinhit, der er tættere på squash end en klassisk shake med mælk.

Da Clear Whey var et så populært produkt sidste år, har vi udvidet vores smagsfamilie endnu mere med den helt nye Lemon Ice Tea-smag. Det er en opkvikkende opkvikker efter enhver træning og indeholder 20 g protein pr. portion.

Psst … vi har også vores BCAA i Lemon Ice Tea-smag.

Myvitamins

Vitaminerne får også en opdatering lige i tide til Black Friday med tre nye tilføjelser.

Lemon Drizzle Cake Beauty Bites

Beauty Bites er designet til at være en praktisk, velsmagende snack til at booste din teint indefra. Den helt nye Lemon Drizzle Cake-smagblanding indeholder flere ingredienser, der er kendt for at lysne huden. Med 120 mcg retinol, 24 mg C-vitamin, 4,5 g kollagen og hyaluronsyre i én portion Beauty Bites kan du være sikker på, at din hud får de næringsstoffer, den fortjener.

Og i den lækre nye smag Lemon Drizzle Cake Flavour er det en leg at huske at få din bite.

Cookie Dough Veganske Vital Bites

Hvem sagde, at cookie dough ikke kunne være næringsrig?

Vores nye Vital Bites giver dig dine kosttilskud i form af kagedej. Med D3-vitamin til at støtte immunfunktionen, B12 til at reducere træthed og C-vitamin til at støtte kollagendannelse og psykologisk funktion. Åh, og disse bidder indeholder 6,7 g protein og en sund portion fibre. Alt sammen i en praktisk snack, som du kan putte i din taske og tage med på kontoret.

Og så er de også helt veganske.

Collagen Gummies

Kollagen er et af de vigtigste næringsstoffer til at holde vores hår, hud og led i topform. Det er det mest rigelige protein i kroppen, men vores naturlige niveauer falder med alderen, hvilket betyder, at et kosttilskud, der smager godt, er et godt supplement til din kost.

Collagen Gummies med granatæble-smag giver en ekspertblanding af næringsstoffer med 500 mg marint kollagen og 1200ug (mikrogram) A-vitamin pr. portion. Og for at bidrage til dit generelle velvære har vi også inkluderet C-vitamin – vigtigt for kollagendannelse, immunfunktion og kognitiv sundhed.

Kort fortalt

Når du stabler din Black Friday-kurv højt i år, så husk at tilføje et par af vores nye produkter i blandingen, vi er ret sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Husk også at følge vores Instagram-side, så du er sikker på at være opdateret med de nyeste Black Friday-tilbud, for vi er sikre på, at det bliver vores bedste nogensinde.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her