Motivation

28 sange til at give brændstof til din ambition

Nogle gange er en god sang det eneste, der kan få dig i humør til at bevæge dig. Derfor har vi samlet 28 af dem til en playliste, der med garanti vil booste dit humør og give brændstof til en god træning.

Bliv opstemt til din sweat sesh med hjælp fra George Michael, Lady Gaga, Calvin Harris, Outkast og mange flere. Alt fra 80’ernes feel-good-melodier og klassikere fra 90’erne til 2010’ernes hymner.

Tryk på play, og giv næring til dine ambitioner.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her