Myprotein Træningstøj

Opdater dit træningstøj | Vi har et træningsoutfit klar

Det er et velkendt faktum, at når du ser godt ud og føler dig godt tilpas i dit træningstøj, kan du dybest set garantere, at du får en killer træning.

Ej helt seriøst – hvilken bedre måde at vende tilbage til dine træninger igen og igen end med helt nyt udstyr til at hjælpe dig med at sætte nye rekorder? Du fortjener at føle dig i din bedste udgave af dig selv.

Vi har sammensat en liste over nogle af vores foretrukne trænings kriterier for dig for at sikre dig, at du markerer hver boks af med hensyn til både stil og tekniske funktioner.

Scroll ned til mænd, hop direkte til kvinder eller se vores accessories.

Mænd

Performance Short Sleeve T-Shirt

Hvis du ikke allerede har en Performance T-Shirt som en del af din trænings garderobe, så er det altså ved at være på tide. Det har helt ærligt været en stabil tøjdel i vores liv siden dag et, og vi anbefaler at få den i enhver farve.

Lavet med et blødt touch stretch stof og raglan ærmer for at give dig maksimal bevægelsesområde, når du presser dig selv til dine grænser.

Woven Training Shorts

Disse shorts er designet til mangfoldighed og er dejlige til at holde trit med enhver træningstype – uanset om du planlægger at give den max til en omgang spinning eller få overstået bentræningen.

Letvægttige og lette at bevæge sig i med slidser i siden for at tilbyde mere frihed og indvendige snore for en fuldt justerbar pasform.

Desuden er de færdiggjorte med reflekterende detaljer, hvilket også gør dem ret gode til udendørs træning og løb.

Topograph T-Shirt

En tidløs tee med et opdateret design – Topograf-T-shirt er et klassisk stykke til at afslutte din garderobe med.

Lavet med 100% bomuld er den super åndbar og holder dig komfortabel fra start til slut. Med et grafisk bagudtryk og gummitryk foran, er det et enkelt stykke statement at toppe ethvert outfit med.

Training Grid T-Shirt

Vi har kombineret enkelhed og præstation for at give dig en t-shirt, som du kan stole på for at få dig gennem hver session. Med et fedt print og reflekterende detaljer er det designet med sideslidser for yderligere bevægelsesområde.

Form Pullover Hoodie & Slim-Fit Joggers

Hvis du er den type, der kan lide at varme op i en hættetrøje, inden du får dit rigtige pump i gang, er Form Pullover til dig. Lavet med lette stretch materialer, vil det ikke være for klodset eller restriktivt for dig at bevæge dig i.

De matchende Form Slim-Fit Joggers er lavet med det samme stof for nem bevægelse, plus de har læg paneler og sidelommer med lynlås, der holder din tech- eller skabsnøgle i sikkerhed.

Vi er sikre på, at dette sæt vil blive en solid trænings favorit.

Kvinder

Essentials Training Leggings

Alle kvinder ved, at et par killer leggings er fundamentet for et godt sæt træningstøj.

Vores Essentials Training Leggings er bygget til ydeevne med sweat wicking, hurtigtørrende stof for komfort gennem hele din træning. Stoffets fibre er designet og trækker fugt fra kroppen og holder dig kølig og tør.

De er en super flatterende pasform, de har et mesh-lag inde i linningen for at få ekstra støtte – ideelt uanset om du tager sprints på løbebåndet eller squats i racken.

De kommer i klassisk sort, havblå eller rød, så der er en farve til ethvert slags look.

Essentials Training Sports BH

Et matchende sæt er en anden let sejr for at føle sig absolut chef i træningstøj, ikke?

Essentials Training Sports BH kommer i alle de samme farver som leggings og har lige så mange utrolige tekniske funktioner til at holde trit med din træning.

Det minimalistiske racerback-design er bygget til forbedret bevægelse, mens det elastiske mærke under bånd hjælper med at holde dig understøttet og behagelig.

Færdig med sweat wicking teknologi er det et must for dit træningssæt.

Essentials Training Escape Vest

Hvis du er noget som os, vil det tage et par uger at genvinde tilliden til at træne i bare en sportsbh og leggings-combo igen. Og det er helt fint – vi har fået dig dækket med denne væsentlige vest.

Lavet til at være et let, ikke-restriktivt lag, og det er ideelt at kaste over ethvert træningstøj. Med et simpelt racerback-design og et  fald for ekstra dækning bagpå, er det en behagelig og smigrende pasform, der fungerer til enhver form for aktivitet.

Curve Leggings & Sports Bra

Curve har været en langvarig favorit og med meget god grund. Hvis du ikke allerede ejer et par eller flere leggings (i flere farver), er du legit gået glip af noget!

Når det kommer til præstation, markerer Curve Leggings hver boks. De er højtaljede, svedafvisende og krops-skulpturerne. Plus de leverer forbedret dækning for at holde dig selvsikker gennem lunges og squats.

Gør dig selv den tjeneste og tilføj i kurven nu – vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Den matchende Curve Sports BH er lavet i et simpelt racerback-design til en feel-good pasform, der tilbyder let støtte med mulighed for aftagelige kopper. Svedafvisende og hurtigtørrende er det en hverdagshelt, der er perfekt til din træning.

Acid Wash Seamless Leggings & Sports Bra

Vores Acid Wash Seamless sæt er den seneste tilføjelse til vores mest solgte seamless serie – og fortjener bestemt et sted i din trænings garderobe.

Stoffet er behandlet med en hydrofil finish, som hjælper med at holde fugt væk fra kroppen, hvilket holder dig kølig og behagelig under hele din træning. Begge dele af sættet er designet med sømløs teksturpaneler til kurveformning af formforbedring.

Acid Wash Seamless sports-bh har en høj halsudskæring for komplet dækning og forbedret støtte til alle træningsaktiviteter, mens ryggen har et super flatterende cross-back-design og lader dig bevæge dig frit. Det har også aftagelige kopper til tilpasselig support.

Acid Wash Seamless leggings er designet med en høj talje og sidder rigtig godt, ideel til at støtte dig gennem enhver træning. De minimale sømme hjælper med at minimere irritation og holder dig fokuseret på dine fremskridt snarere end konstant justering.

Komplet med en subtil acid wash finish i to smukke farver – Deep Lake og High Rise – vi er sikre på, at du vil elske dette sæt lige så meget, som vi gør.

Accessories

Myprotein Anti-Viral Filtered Face Mask

Det bliver ikke meget mere vigtigt end dette lige nu – hold dig selv og andre omkring dig i sikkerhed med vores beskyttende ansigtsmaske. Dette premium design har vandafvisende beskyttelse, som hjælper med at afvise dråber, der kan indeholde vira og bakterier, hvilket reducerer risikoen for infektion.

Det har også en kombination af flere filtre med avanceret fugtighedsregulerings teknologi, der hjælper med at maksimere sikkerhed og åndedræts komfort. Og endelig er det afsluttet med et lag med antimikrobiel beskyttelse for at eliminere mikrobiel aktivitet.

Plus, det er fuldt genanvendeligt – vi anbefaler at vaske ved 60° C mellem brug, hvilket gør det meget mere miljøvenligt end engangsmasker.

MP Performance Hand Towel

Kom forberedt med dit eget håndklæde – ideel til at have som bedste ven til de svedige sessioner. Lavet med 100% blødt touch-bomuld.

Yoga Recovery Mat

Dette er ikke kun et vigtigt element for træning i hjemmet, men at have din egen yogamåtte til at tage med til yoga timer eller til udstrækning efter din træning kan hjælpe med at sætte dit sind i ro.

Lavet med skum med høj densitet for at sikre en behagelig praksis, uanset hvor du er, og færdiggjort med bølgespor for at forhindre glidning, det er det ideelle valg at holde dig sikker og understøttet.

Gallon Hydrator

Forbliv hydreret gennem hele din træning. Vores Gallon Hydrators er den perfekte løsning til netop dette, når du har enhver træning i dit træningscenter. Bare fyld op, inden du går i gang, så er du klar til hele sessionen fra start til slut.

A/WEAR I Vores splinternye udvalg af bæredygtigt træningstøj

Træning

A/WEAR I Vores splinternye udvalg af bæredygtigt træningstøj

Vi er bevidste om at blive venligere mod vores planet.

2020-07-13 11:39:10Skrevet af Lauren Dawes

Giv din træning lidt edge | Vores nye Training kollektion

Træning

Giv din træning lidt edge | Vores nye Training kollektion

Du vil se godt ud i dette, lover vi dig.

2020-06-22 17:32:01Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her