Myprotein Træningstøj

Giv din træning lidt edge | Vores nye Training kollektion

Giv din træning lidt edge med vores splinternye kollektion – Training.

Raw kollektion

Vi ved, at tøjet taler for sig selv (alt hvad du skal gøre er at kigge på billederne), men noget så specielt fortjener lidt plads i rampelyset. Vi tog tilbage til, hvor det hele begyndte og fik vores designere bag disse mesterværker til at forklare mere.

”Vi ville gerne have en kollektion, som oser af old school atletik med nye sportstøj funktioner.”

”Den vigtigste faktor for os var at designe noget, som du kan træne i, uanset hvor du befinder dig henne. Om det er i træningscentret, derhjemme eller endda udenfor. Vi har benyttet anvendelige materiale og forstærket sømmene for at sikre, at hvert stykke tøj har en lang holdbarhed.”

”Hvad jeg bedst kan lide ved denne kollektion er dens simpelhed. C har skabt en tidløs kollektion, som er funktionel.”

Raw kollektion

Training kollektion reflekterer vintage sportstøj, inspireret af boxing og forvaskede farver som det tøj som den legendariske Muhammad Ali. Vores designs har bevaret det originale æstetiske old-school gymnastiktøj look igennem hele denne kollektion af præstationsfremmende hoodies, tees og sweatshirts – perfekt til enhver form for aktivitet.

Vil du gerne se hele udvalget? Klik her for mænd eller hop direkte til kvinder her.

Mænds Training

Training Hoodie

En nødvendighed til enhver garderobe er 100% denne bomulds hoodie er ideal til enhver træning og hviledage. Lavet med forstærkede sømme for en subtil stil og anvendelighed. Den har en ribkant for at holde varmen tæt til kroppen og en klassisk kænguru frontlomme for casual komfort.

Færdiggjort med sildebens tape to hætte- og skuldersømmene og en nedtonet acid wash finish, er dette en nem sejr til ethvert outfit.

Training Oversized Tee

En anden must-have til dit kit er denne kortærmede tee, som er perfekt at tage på, uanset dine planer. Den har samme acid wash finish som resten af kollektionen. Det er et subtilt design statement, som vil passe perfekt til et par shorts, jeans eller joggers.

Færdiggjort med forstærket sømme i front, en ribkant ved halsen og drapering ved ærmerne. Det er et topvalg for at holde det casual.

Training Drop Armhole Tank

Tag det casual look til næste step med vores tank. Ideel til når dine træninger går hen og bliver svedig. Den har vid ærmegab og en rå kant for at give dig frihed til at bevæge dig fra start til slut.

Den har en forstærket søm-detalje og en ribbet hals. Et tidløs stykke tøj at træne i.

Training Joggers

Spark tilbage i disse 100% bomulds joggers, som er lavet med en ribtalje og ankler for at holde dig i total komfort.

De er lavet med forstærket sømme, vinklede pile ved knæene og sidelommer til dine værdigenstande. Helt perfekte til når du er på farten.

Training Shorts

Uanset om du nyder solen eller vil have lidt mere luftgennemstrøm under en HIIT træning, er disse shorts lige sagen for en all-round komfort.

Ligesom med de fede joggers, er disse shorts også fremstillet af 100% bomuld og har en ribkant i taljen. Færdiggjort med sidelommer, forstærkede sømme og et broderet logo på hoften, vil du med disse shorts aldrig gå tilbage til jeans igen.

Kvinders Training

Training Hoodie

Ingen garderobe skulle være foruden stabile hviledags outfits, som man føler sig godt tilpas i. Vores 100% bomulds hoodie er med bomulds vindfold, forstærkede sømme og en ribkant for at holde varmen tæt til kroppen.

Toppet med en undermineret acid wash finish og sildebens tape detalje på hættesømmen. Det er det ultimative stykke tøj til en casual stil, som du kan regne med gang på gang.

Training Cropped Short Sleeve T-Shirt

Et perfekt match til leggings, joggers eller endda dine favorit mom jeans, har denne cropped tee en super flatterende fit. Lavet med forstærkede sømme, en ribkant ved halsen og casual ærmer, er det er stabilt statement til hverdagen.

Training Longline T-Shirt

Hvis du foretrækker lidt mere tildækning, mens du fokuserer på at give den max til din træning, så har vi dig dækket med dette næste stykke tøj. Denne længere længde tee er et ideelt lag til mere selvtillid under træning og har de samme forstærkede sømme, ribkant og ærmer. Simpelt, men utrolig effektiv.

Training Vest

En must-have til denne sæson er denne cropped vest en klassiker. Den flatterende længde er et perfekt match til et par højtaljede joggers.

Færdiggjort med en broderet logo detalje og en bryderryg, er denne som skabt til at blive din favorit.

Training Joggers

Det bliver ikke mere comfy end dette. Vores 100% bomulds joggers er lavet med en vindfold talje og ribbede ankler for et tæt fit.

Færdiggjort med forstærkede sømme, vinklede pile ved knæene for en flatterende form samt sidelommer til dit tech. De er fantastiske uanset, om du skal ud eller bare bliver på langs derhjemme på sofaen.

Tjek den fulde kollektion ud og meget mere fra vores seneste udgivelser lige her.

Style Spotlight: Hæv dit løbeniveau med dette løbetøj & gear

Træning

Style Spotlight: Hæv dit løbeniveau med dette løbetøj & gear

2020-05-06 18:26:45Skrevet af Lauren Dawes

Træningstilbehør | Små ting der gør en kæmpe forskel

Træning

Træningstilbehør | Små ting der gør en kæmpe forskel

Det er de små ting, der tæller.

2020-02-06 18:59:02Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her