Kosttilskud

De bedste snacks og kosttilskud til ernæring på farten

Når sommeren nærmer sig sin afslutning, og vi alle er ved at vende tilbage til mere almindelige rutiner efter pandemien, kan ernæringen komme i baggrunden i alt det kaos. Lad os se det i øjnene, det er let at hente frokost på arbejdet i stedet for at lave den aftenen før, eller værre endnu, helt at glemme at spise frokost. Vi ønsker at give dig redskaberne til at passe på din ernæring, selv på de travleste dage.  

At være forberedt med ernæringsmæssige, lækre snacks, som du bare kan smide i tasken, er vigtigt, når du skal tilbage til en rutine. Så lad os vise dig nogle af vores yndlingssnacks til at spise på farten.  

Multivitamin Gummies 

Den lækreste måde at supplere dine vitaminer og mineraler på er uden tvivl Multivitamin Gummies. Deres naturlige jordbærsmag vil sikre, at du aldrig glemmer at tage dem, og de vil holde dig i god form med en blanding af 11 essentielle vitaminer, herunder C-, E-, A-, B6-, biotin- og folinsyrevitamin og mange flere.  

Veggie? Bare rolig, vi har en vegansk version til dig i citron-smag. 

Pre-Workout Shot  

Hvis du skal i fitnesscenteret lige efter arbejde, eller hvis du bare ikke har tid til at blande en almindelig pre-workout, er Pre-Workout Shot det perfekte alternativ.  

En ekspertblanding af pre-workout-ingredienser som koffein, kreatin, AAKG og beta alanin, der er klar til at drikke, så du er klar til at træne, selv når du har lidt tid. 

Snacks, snacks, snacks, snacks.  

Protein Chips  

Hvem elsker ikke en pakke chips til sin frokost? Nu kan du få dine chips og samtidig få en portion protein.  

Disse chips bruger sojaprotein (ja, de er veganske!) til at levere 11 g protein i kun 100 kalorier. Perfekt til at smide med i tasken for at få et proteinboost midt på eftermiddagen og for at dæmpe enhver trang på kontoret.  

Layered Bar  

Vi kunne ikke undlade at nævne vores kundefavorit – Layered Bar.  

Hvis du ikke har prøvet den endnu, så smid den i kurven nu, du vil ikke fortryde det. Med seks lag af tekstur, smag og næring leverer Layered Bar 20 g protein samt vigtige mineraler som calcium og kobber.  

Selvfølgelig leverer de også en god smag. Ideel til en snack kl. 11 om morgenen for at holde dig på sporet med dine protein- og træningsmål, samt at tilfredsstille den smagsfaktor.  

Kort fortalt 

Nu er du bevæbnet med snacks og kosttilskud, der er perfekte til ernæring på farten, og du burde være rustet til at få succes med dine mål og løfter. Hold disse ved hånden, og vi regner med, at du vil nå dine fitness- og ernæringsmål på ingen tid.  

Refuel Your Ambition Challenge | Sådan deltager du

Træning

Refuel Your Ambition Challenge | Sådan deltager du

Genfind din motivation med denne udfordring. Er du klar?

2021-09-19 06:26:21Skrevet af Emily Wilcock

Sportspsykolog forklarer, hvordan du overholder dine løfter

Livsstil

Sportspsykolog forklarer, hvordan du overholder dine løfter

Stil dig selv spørgsmålet: "hvorfor?"

2021-09-19 10:00:09Skrevet af Emily Wilcock

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her