Myprotein Træningstøj

Ny herrekollektion | Accelerer din træning og løb

Det er officielt… Vinteren er på vej. Det betyder, at det er tid til at opgradere din træningsgarderobe fra shorts og tanktoppe til præstationstøj, der kan dække dig lidt mere til. Selvfølgelig uden at begrænse dig. Vores seneste herrekollektion giver dig alt, hvad du har brug for. Tjek ud hvad vi har at tilbyde denne gang – Du vil ikke blive skuffet.

Move Joggers

Move Joggers herrekollektion

Kick-start denne sæsons kit med Move Joggers. Designet med blødt stof og en justerbar talje, kan du være sikker på, at du vil være comfy gennem dine reps og sæt.

Vores designere har sørget for at inkludere sikre sidelommer til at holde dine nøgler og telefon sikre, når du er på farten.

Afsluttet med stylede syninger og en almindelig pasform, kommer de i tre sprøde efterårsfarver farver. Sort, petroleumsblå og mørk khaki – så du kan skifte dit look.

Boost Therma

Boost Therma herrekollektionDenne herrekollektion er præcis, hvad du har brug for til en tidlig morgen- eller sen aften løbetur, nu når dagene bliver kortere, mørkere og koldere.

Glem alt om den store hoodie og hop i Boost Therma Quarter Zip i stedet for. Den giver et åndbart, let ydre lag, der ikke vil distrahere dig fra at gøre dit bedste ude på løbeturen.
Fuldfør dit look med Boost Therma Tights til et super strømlinet outfit. De vil bevare sin pasform fra start til slut grundet silikone ankesyning samt indre justerbar talje for at holde dem på plads.

Charge Compression

Kompressionstøj er designet specielt til at levere pres til dine muskler. Forbedring af omløb, samtidig med at det giver mulighed for helt fri bevægelse.

Vores Charge Compression kollektion øger blodgennemstrømningen til musklerne, giver et ekstra lag mod kulden. De kan lindre betændelse og hævelse efter en intens session. Det hjælper dig med at vende tilbage i form igen og igen. Compression Tights herrekollektion

Vores Charge Compression Tights og Shorts er begge ideelle at bære under almindelige shorts under din træning , hvilket giver dig den støtte du har brug for, med flatlock sømmer for nul irritation eller distraktion.

De har en skøn pasform med superkølende mesh paneler for at holde dig komfortabel fra den første rep til den sidste. Vores Charge Compression Long-Sleeve Top er perfekt enten som et stykke alene eller til ekstra lag, hvis du træner udendørs.
Bliv understøttet med blødt, tætsluttende stof og flatlock sømme.

Hvert stykke tøj er også svedvævende og hjælper dig med at holde dig tør og behagelig, selvom du presser din krop til det yderste. Træn hårdt. Restituer stærkere.


Uanset årstiden har vi dig dækket med vores herrekollektion. Accelerer dine træninger med nyt træningstøj. Så hvad venter du på?Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her