Kosttilskud

Double Dough Brownie er endelig vegansk

Januar er skudt godt i gang, og for mange mennesker vil nytårsfesten blive fulgt op af en oprustning af plantebaserede lækkerier til Veganuary. Vi kunne ikke lade dig gå ind i måneden uden en snack med proteinholdige lækkerier til at tilføje til dit sortiment, vel? Så giv en varm velkomst til den veganske Double Dough Brownie. Her er alt, hvad du behøver at vide om den.

Hvad er Double Dough Brownie?

Den veganske Double Dough Brownie er den perfekte søde treat til at give dig et boost på farten. Lad dig dog ikke narre af den overdådige brownie-dej, for denne snack er absolut makrovenlig med 13 g plantebaseret protein, 7 g fibre og lavt sukkerindhold.

En kagedejbund, toppet med klædelig brownie proteindej, med et luksuriøst lag karamel, alt sammen omgivet af et lag vegansk chokolade. Perfekt til en opkvikkende eftermiddagssnack.

Fik vi nævnt, at der også er fire smagsvarianter? Så du vil kunne finde din match made in brownie heaven. Vælg mellem Caramel Latte, Chocolate Orange, Chocolate Chip og Peanut Butter.

Vigtige fordele

  • 13 g plantebaseret protein
  • 7g fibre
  • Overdådig on-the-go, makrovenlig snack
  • Fås i fire lækre smagsvarianter

Kort fortalt

Smid en af disse i din taske, og gør dig selv klar til at få succes med at snacke, uanset hvor du er. Uanset om det er en eftermiddagssnack på kontoret, en snack efter træning eller opvarmet i mikrobølgeovnen til en makrovenlig dessert, så har denne brownie dig dækket ind.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her