Myprotein Træningstøj

Træningstilbehør | Små ting der gør en kæmpe forskel

Hvis du går op i detaljerne, vil du ikke gå glip af disse træningstilbehør.

Nogle gange er forskellen mellem god træning og en fantastisk træning de bitte små ting, som fx den baseball cap, som du har på dit hoved.Ikke kun er det et praktisk valg at holde håret (og sveden) væk fra dit ansigt, men det er også en vindende måde at toppe et outfit.

Vi har gjort det nemt for dig at følge med på alt, hvad du har brug for med denne praktiske guide til nogle af vores foretrukne træningstilbehør.

Uanset om du søger efter et par ting, der kan hjælpe dig igennem din træning, eller bare ønsker at sætte lidt ekstra til dit hviledags look , så har vi løsningen.

1. Backpack & Shaker

Du vil ikke forlade huset uden denne duo. Vores klassiske rygsæk er perfekt til at tage alle dine væsentlige ting med dig, uanset hvor du går, og vores shaker er ideel til at hjælpe dig med at forblive hydreret, når du er på farten.

View this post on Instagram

On Tour mit @myproteinde , der Rucksack is mega für kleine Wandertouren etc. 😍🙏 geht ihr gerne wandern , bzw. wart ihr schonmal in dem Bergen? 🤓🌄 #allgäu #hikevibes . – Supplements: @myproteinde 💙 Code: „PhilMYP“ for 35% Discount ❗️ – Du willst dich von mir coachen lassen? Komm in mein Team! Schreib mir per DM oder 📲 E-Mail: philipp-gambeck@web.de #TeamAesthetics ! Website coming soon! – Follow me for more @phil_aesthetics . – Wish you a blessed Day ❤️ Only positive vibes ✨. – #model#motivation#tattooinspiration#fit#fitness#fitfam#workout#bodybuilding#biceps#fitnessmodel#beyondlimits#transformation#aesthetics#lifestyle#tattooaddict#shredded#inkedmen#rippedbody#fitforlife#instafit#physique#gymshark#gains#triceps#shredz#workoutroutine#mountainview

A post shared by P H I L I P P G A M B E C K (@phil_aesthetics) on

2. Baseball Cap

En god cap er ikke bare en nødvendighed til sommer, men et statement året rundt. Vores baseball cap holder dig cool, calm og collected med indbygget ventilation og justerbare stropper.

3. Beanie Hat

Hvis du søger noget mere sæsonbestemt, har vi denne klassiker til koldere vejr. Vores strikkede beanie er en must-have til vinterture, med en opfoldet kant og vævet etiketdesign.

Træningstilbehør

4. Barrel Bag

Du fortjener så meget mere end at forsøge at proppe alt dit trænings gear i en træt gammel taske. Du fortjener noget så lækkert og rummeligt som vores barrel bag.

Du er ikke længere nødt til at pakke din taske på en tetris-agtig måde for at få alt med til træning, for med denne taske får du god plads til det hele.

View this post on Instagram

Je lance le défi de passer une journée avec moi sans rire une seule fois . C’est impossible, je vous préviens… . J’ai toujours une connerie à dire pour détendre l’atmosphère . @rico_rubens en a fait les frais 🤣😭 . Sinon ce n’est pas fini, on fête encore les 8 MILLIONS DE CLIENTS MYPROTEIN jusqu’à demain soir, et mon code SIDJE passe à 43% sur tout le site . Lien dans la bio Instagram . Dis moi si tu as aussi une copine avec qui tu te tapes des barres de rire pour un rien et même quand tu penses à elle tu rigoles toute seule en l’imaginant . @lisayng @mmjhottie @carolineclnfit , rien que de penser à notre prochaine sortie, je rigole toute seule 🤣 . 📷 @mpcphotography___

A post shared by Sidjé Yb : Personal Trainer (@sidje_yb) on

5. Gym Holdall

Hvis du er den type, der kan lide at pakke to outfits, en jumper, håndklæde og hårprodukter, har vi noget endnu større. Vores gym holdall har et premium-design med en aftagelig skulderstrop, sidelomme, holdbar gummibase og en baglomme med lynlås, der endda kommer med en klips til dine nøgler. Imponerende, ikke?

6. Double Walled Drikkedunk

Opbevar dine drikkevarer varme eller kolde i vores lækage-sikre metalflaske. Uanset om du vil tage din kaffe med dig på farten, eller foretrækker dit vand godt og køligt, er dette et top valg.

7. Reflective Running Cap

Bliv set, når du er ude. Vores reflekterende løbekasket er ideel til udendørs sessioner tidlig morgen og sent om aftenen. Fremstillet til at være let med laserskårne paneler for forbedret luftstrøm. Det er den perfekte tilføjelse til dit kit.

Kan du lide det, du ser her? Se vores komplette udvalg af træningstilbehør for endnu mere.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her