Myprotein Træningstøj

Frisk start i 2020 | Tjek sæsonens tøj nyheder ud

Vi er lige begyndt et helt nyt årti, så det er kun på sin plads at friske sin garderobe op med vores tøj nyheder.

Vores designere er klar til at hjælpe dig med at smadre de hårde træningssessioner efter jul med en utrolig ny vifte af tøj nyheder bestående af teknisk træningstøj samt tilbyde masser af misundelsesværdigt fritidstøj til dine fridage.

Tjek designernes topvalg af tøj nyheder til mænd her eller hop direkte til deres favoritter til kvinder.

tøj nyheder

Mænd

Trænings T-Shirt

Vi har intensiveret tingene til det nye år. Vores højtydende trænings t-shirt er designet til at presse dig gennem enhver rep, sæt og session – med et helt nyt underarmspanel, der giver mulighed for et større bevægelsesområde.

Lavet af let, sweat-wicking stof og er behandlet med en antibakteriel finish for at hjælpe med at holde dit kit friskere længere mellem vaskene. Plus, det har en lidt længere længde, så du forbliver dækket, selv når dine arme er hævet.

Hvad designeren siger:Vores nyeste trænings t-shirt har så mange tekniske funktioner, der følger med dig under træning. Stoffet trækker sved væk fra din krop og tillader det at fordampe, hvilket betyder, at du kan holde dig kølig og uforstyrret under selv de mest krævende træninger.”

Training 7 Inch Shorts

Et godt par shorts kan gøre hele forskellen, ikke? Og disse er ikke bare gode, de er fantastiske.

De er designet med let, 4-vejs stretchvævet stof, der både er svedafvisende og hurtigtørrende – perfekt til at klare de sessioner, der får sveden til at dryppe. Pasformen er fuldt justerbar takket være en blød indvendig snor, og der er sikre sidelommer med skjult lynlås, så du holder nøgler og telefonen sikker.

Hvad designeren siger: ”Strækningen i stoffet og dybe sidesplidser giver mulighed for et komplet sortiment af ubegrænset bevægelse, når man udfører underkropstræning. Så ingen undskyldninger for at springe over bendagen!” 

Rest Day Tape Hoodie & Joggers

Din hviledagsgarderobe fortjener også en forfriskning, og dette sæt er bare sagen. Begge er designet af et blødt berøringsstof for at holde dig behagelig hele dagen, og begge er færdiggjorte med trendy neon-detaljer. Det er de små ting, der virkelig tæller.

Hættetrøjne har en 3-delt hætte, Myprotein bånd på siderne og en afslappet, overdreven pasform, der er definitionen af chill. Bukserne har ribstrikkede manchetter, sidepaneler i kontrast og dybe lommer – ideel til din tegnebog og telefon, når du går ud.

Hvad designeren siger: ”Disse styles er din bedste hviledagsven. Hættetrøjen er let overdimensioneret, og joggerne er slanke for en let, men smigrende pasform.”

Baseball Cap

Rep it i træningscentret eller til din fridag, er denne cap den perfekte tilføjelse til street-ready stil. Simpelt men effektivt. Det er udstyret med højopbyggede broderi logo-detaljer og kommer med justerbare stropper til en tilpasset pasform.

Hvad designeren siger: “Denne er fantastisk til at sætte prikken over i’et til ethvert look, især da den kommer i passer-til-alt sort”

Kvinder

Curve Leggings

Disse seamless trænings leggings er en nødvendighed, som dit kit ikke bør være foruden. De sætter flueben ved hver boks, når det kommer til tekniske funktioner – de er svedafvisende, kropsskulpturerende og leverer forbedret dækning for at holde dig selvsikker i enhver træning.

De er designet med en støttende høj linning og kommer i fire farver, som vi ved, vil se godt ud med resten af din træningsgarderobe.

Hvad designeren siger: “Dette er en bestseller, der blev bragt tilbage med en forbedret pasform, så vi garanterer, at du vil elske dem endnu mere denne gang”

Elite Train Jakke

Lovet dig selv, at du ville begynde at løbe i det nye år? Vi har det ideelle lag til at tage kulden fra de tidlige vintermorgener.

Vores Elite Train Jakke har en vævet krop, der er polstret med syntetisk dun – perfekt beskyttelse mod kulde. Derudover har den jersey-ærmer, en 3-delt hætte og sikre sidelommer til dine værdigenstande.

Hvad designeren siger: “Dette er et fantastisk letvægts termisk lag, der beskytter mod elementerne uden at begrænse bevægelse – perfekt til løb eller udendørs træning”

Hvorfor ikke gøre det til et komplet sæt?

Match med Elite Leggings og Elite Sports BH for et fuldendt træningstøjs look. Begge er lavet med førsteklasses stof, der har et reflekterende mønster på leopardprint – ideelt til at blive set, når man løber ude på mørke morgener og aftener.

Rest Day Twist Front T-shirt

Åh, vi elsker denne tee. Det er den perfekte blanding af afslappet komfort med super-flatterende design. Den let beskårne længde med en snoet frontdetalje er lige nok til at vise en lille sneak peak af maven, uden at du føler dig for bar – perfekt til træning eller bare chill på hviledage.

Kommer i fire flotte farver – Avocado, Black, Praline eller Danger. Vi har neutrale toner til subtil stil såvel såvel som en vovet rød for dem, der gerne vil gøre sig mere bemærket.

Hvad designeren siger:Dette er et godt lag – der er praktisk at bære over en sports-bh i træningscentret, mens man stadig ser trendy ud med den tvistede frontdetalje.”

Hvorfor ikke gøre det til et komplet sæt?

Gør det til et fuldend hviledags look, og match det sammen med vores Rest Day Sports BH og Rest Day Leggings for et ubesværet cool fritids look. Begge er lavet med soft-touch stretch-bomuld for heldags komfort og har fede detaljer med vores brand.

For mere stilinspiration, gå til vores tøj nyheder her.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her