Myprotein Træningstøj

3 måder at style Composure på med Sinead Heggarty 

I denne uge lancerede MP clothing den helt nye udgave af deres basislinje – Composure

Kollektionen er skabt til yoga, pilates eller bare til at tage en kop kaffe med veninderne og har flatterende silhuetter i superbløde stoffer, der giver komfort hele dagen, og de stilfulde designs betyder, at disse dele kan klædes op eller ned. 

For at demonstrere kollektionens alsidighed tog Sinead Hegarty to vigtige dele – Composure Leggings og Composure Seamless Sports Bra – og viste tre måder at style dem på, lige fra gym til business casual. 

Base outfit: 

Composure Leggings – Navy 

Disse leggings er fremstillet af et superblødt firevejsstretchstof og tager komforten op på et helt nyt niveau. De har en dæksyet søm for behagelig komfort, en høj talje for maksimal støtte og ingen søm foran. 

Composure Seamless Sports BH – Navy 

Vi var selvfølgelig nødt til at give Sinead den matchende sports-bh. 

Composure Seamless Sports Bra er fremstillet af de samme soft-touch-stoffer som resten af sortimentet. Den har en støttende, ribbet linning, et sømløst design og er superelastisk for at sikre, at du har fuld bevægelsesfrihed. 

Outfit 1: 

Composure Leggings – Navy 

Composure Seamless Sports Bra – Navy 

Beige blazer 

MP crew-sokker 

MP baseball cap – Ecru 

Hvide kondisko 

Outfit 2: 

Composure Leggings – Navy 

Composure Seamless Sports Bra – Navy 

MP crew-sokker 

Rest Day Jumper – Grå 

MP Barrel Gym Bag 

Hvide træningssko 

Outfit 3: 

Composure Leggings – Navy 

Composure Seamless Sports Bra – Navy 

Yogamåtte 

Orange vandflaske 

Hvide træningssko 

MP crew sokker 

Kort fortalt

Hvis du er på udkig efter et par nye stykker træningstøj, så er Composure kollektionen lige noget for dig. Få fat i essentielle basisvarer, der udgør en god base for ethvert outfit, både i og uden for fitnesscenteret. 

Nu har Sinead givet dig lidt inspiration til dit outfit, hvad venter du på? Læg dine drømme leggings i kurven.  Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her