Myprotein Træningstøj

4 outfits til at opgradere dit hjemmearbejde look

Har du siddet i det samme sæt joggingbukser og den samme hættetrøje hver dag i de sidste 10 måneder? Måske er du blevet vant til at sidde i dine PJs indtil dit møde kl. 10? Uanset hvad synes vi, at du fortjener en garderobe opdatering til alt dit hjemmearbejde. 

Så vi har sammensat 4 outfits, der er perfekte til at arbejde hjemme i fra din sofa. Disse outfits prioriterer komfort og hygge og får dig igennem de hårdeste dage “på kontoret”.

Vælg dit yndlings outfit eller mix og match med vores mest comfy stykker tøj.

1. Den klassiske WFH-uniform

Denne combo er indbegrebet af at arbejde hjemmefra chic. Det er altid en god ide at opdatere dine joggers og hættetrøje kollektion. Og selvfølgelig kan en frisk hvid tee bare ikke blive slået ud.

Vores A/WEAR joggingbukser er lavet af 100% økologisk bomuld, hvilket gør dem super bløde og bæredygtige. Vi anbefaler den enkle, men stilfulde Ecru-farve, kombineret med den matchende hættetrøje.

Match op med vores Essentials hvide T-shirt, der også fås til både mænd og kvinder. Med en flatterende beskåret pasform til kvinderne sidder den perfekt over A/WEAR joggingbukserne, mens mændene har en klassisk pasform.

Dette er din ultimative lounge uniform.

2. Behagelige shorts og en stor hættetrøje

Et par behagelige shorts er en basic beklædningsdel i enhver garderobe, selv om vinteren i DK!

For gutterne har vi Raw Training sweat shorts. De har en afslappet pasform og super blødt stof, som gør disse til et god stykke tøj. Og da dine kolleger kun kan se dig fra skuldrene op, er du good to go med et par shorts, selv når det er midt om vinteren.

For pigerne anbefaler vi vores graphic cykelshorts. Fremstillet af 95% bomuld og med en høj talje, giver disse shorts komfort til det yderste.

Vi anbefaler at matche begge disse shorts med en Raw Training hættetrøje. Med en afslappet, overdimensioneret pasform er denne hættetrøje behagelig, men alligevel stilfuld.

3. Raw Training sæt

Raw Training-serien er inspireret af bodybuildingens gyldne æra og har klassiske silhuetter med en afslappet pasform. Men lad dig ikke narre af ordet “træning” i dets navn. Raw Training kit er velegnet til begge dage – Træning og hviledage. Raw Training joggers og hoodie-sæt er perfekte til at arbejde hjemmefra i hele dagen og squeeze en træning ind i din frokostpause også.

Intet får dig til at føle dig mere sammensat end et matchende sæt, og vi kunne alle sammen føle os sammensat lige nu.

Lavet af 100% bomuld er dit Raw Training-kit super blødt og behageligt, hvilket altid er en prioritet, når du arbejder hjemmefra!

4. Composure Sæt

Composure er vores Yoga-sortiment, men det fungerer også som noget af det mest behagelige træningstøj.

At iføre sig det matchende sæt får dig til at føle, at du kan erobre verden (eller bare dine møder den dag) og sikre, at du har maksimal komfort.

Med stilfulde bh’er og toppe ser du ud og føles sammensat uden engang at prøve. Du vil være behagelig hele dagen, mens du sender e-mails, og være klar til at gå til en yogasession, så snart du går offline.

Vi anbefaler vores leggings i Galaxy, parret med Galaxy sports-bh og Rosewater-t-shirt.

Simpelthen så drømmende.

Kort fortalt

Så uanset om du bare er på udkig efter nogle friske joggingsbukser eller det perfekte outfit til at skifte dig fra arbejde til træning, er dette nogle helt klare udbydere.

Tag dig selv et Raw Training sæt, hvis du har lyst til at løfte nogle vægte i din frokostpause, eller match med et Compacity sæt for ultimativ komfort og nem overgang til en zen-session.

Eller hvis du bare prøver at være så behagelig som muligt lige nu, er vores A/WEAR-kollektion din perfekte partner til at slappe af  i.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her