Motivation

Han overvandt sin angst med træning | Ryans historie

Ryan Walklet er en 25-årig paryk-assistent fra London. Han kæmpede med en besættelse for at være ‘tynd’ og gennemgik en hård tid med sin mentale sundhed, indtil han besluttede at prøve at løbe. Nu har han fundet sit kald og er på jagt efter den næste udfordring, og han gik fra at være nervøs til udadvendt af træning. Dette er hans historie.

”Jeg var et rigtig dårligt sted for et par år siden. Jeg var et ganske stort barn, som altid blev drillet af de andre børn i skolen. Jeg var meget bevidst om det. Derefter blev jeg besat af at blive tynd, så i nogle få år prøvede jeg bare at blive meget, meget tynd.

Det tog mig et stykke tid at indse, at jeg bare ønskede at være sund. Jeg ville jo ikke bare være tynd.

På det tidspunkt gik jeg gennem en hård tid. Det var der, at jeg læste online, at løb virkelig kunne hjælpe, så jeg besluttede at give det en chance. Jeg mente, at jeg også var nødt til at forbedre min kost. På det tidspunkt spiste jeg nok take away tre gange om ugen. Det var chokerende, og jeg kan huske, at min roomie endda tog det op for at gøre mig opmærksom på det.”

udadvendt af træning

”Jeg begyndte at løbe og fik derefter en plads i London Marathon det år. Hvilket virkelig tvang mig til at være som” OK, jeg har brug for at være rigtig god til dette ”. Jeg fik alt gearet og troede, at det hele ville være fantastisk. Men ikke mange mennesker fortæller dig om den virkelige smerte ved at løbe, og hvor meget det faktisk gør ondt, så det tog et stykke tid at justere.

Da det begyndte  at have en indflydelse og hjælpe min mentale sundhed, indså jeg, at det faktisk gav mig noget “mig tid”. Jeg kunne virkelig tænke tingene mere tydeligt og den fysiske side ved at blive fit, hvilket viste sig at blive lidt af en bonus.

Sådan kan du blive mere social med træning

Det var mit skridt ind i fitness og træning. Jeg gør meget mere nu, men i begyndelsen var jeg så nervøs for at træne i et træningscenter eller gå på et hold, fordi jeg var fikseret på hvilket niveau andre mennesker skulle være på. Jeg var nervøs for endda at gå ind i bygningen. Selv for bare at tilmelde mig tingene og bede folk om hjælp.

Det er bare dét skub. Du skal bare skubbe og presse dig selv for at blive involveret. Nu har jeg gjort det, jeg elsker det – jeg bogstaveligt talt elsker at gå til enhver ny aktivitet. Jeg er så meget mere eksperimentel med ting nu. Jeg vil bare være sikker på, at jeg vil give det en chance og ikke fortryde.

udadvendt af træning

Jeg fandt en LGBT spin-klasse for omkring et år siden, og jeg elsker den. Vi er blevet rigtig sociale, og ja, jeg er blevet mere udadvendt af træning. Alle var i starten næsten bange for at tale med hinanden. Jeg syntes, alle var lidt selvbevidste, men nu er det højdepunktet i min uge.

Før havde jeg ikke noget socialt liv, det var bare arbejdspladsen, hvilket er dejligt at have, men jeg ville udvide den cirkel og horisont.

Jeg synes også, at jeg nyder bare at føle mig sund og godt tilpas. Jeg synes, det er den bedste ting. Nu er jeg ikke så bevidst om min størrelse, eller hvor store mine muskler er – lige så længe jeg har det godt.

Mentalt har jeg lært at styre tingene. Løb hjalp mig især med at lære forskellen mellem, hvad der er i mit hoved, psykologisk, som en barriere, og hvad der er en faktisk barriere. Jeg har lært forskellen mellem et mental “nej jeg kan ikke gøre dette” og en fysisk “nej jeg kan ikke gøre dette”.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her