Træning

Sådan bevarer du god hygiejne i fitness | Gode råd om rengøring

1. Genbrug ikke dit træningstøj

At se godt ud i træningscentret kan virkelig være et selvtillidsboost, og dit træningstøj er en stor del af dette.

Ikke kun får de dig til at se fantastisk ud, de passer til de bevægelser, du udfører og tilpasser sig til din krop. Det inkluderer at følge med i den sved, du producerer under en intens session. Selvom de er designet til at håndtere din træning, bør de ideelt set stadig vaskes mellem træningerne.

Hvis du finder dig selv iført det samme fitness-sæt, igen og igen, kan det være tid til at investere i noget nyt træningstøj til næste sæson og holde dig frisk til hver træning.

2. Rengør mobiltelefoner og hovedtelefoner

Fra at se Netflix på løbebåndet til at tracke dine løft, er mobiltelefoner, hovedtelefoner og andet tech afgørende i træningscentret. Der er masser af apps designet til at gøre din regime mere effektiv, og at lytte til musik kan hjælpe dig med at maksimere din træning.

Giv dem blot en hurtig aftørring med en antibakteriel rens, inden du forlader træningscentret, og når du går ind!

3. Vask dine vandflasker

Vandflasken er en essentiel ting, når du træner. Selvom de muligvis ikke har brug for så meget rengøring som din protein shaker, har de stadig brug for nøje opmærksomhed.

At forblive hydreret, når du træner, er vigtigt – især under en HIIT træning. Drikkevand hjælper med at erstatte enhver væske, du har mistet via sved. Selv hvis du synes, det kun er en lille vægttræning, kan du blive tørstigere, end du tror.

god hygiejne i fitness

4. Træn med et håndklæde

Se på fakta. Hvis du virkelig giver alt, hvad du har i fitness, så bliver du også svedig. Et håndklæde kan være en god måde at tørre af, rengøre dit sæt og skabe en buffer mellem dig selv og udstyret. Hvis du ved, at det bliver en varm udholdenhedstræning, er kølende håndklæder designet til at hjælpe dig med at holde dig kølig, selv under den hårdeste træning.

5. Vask hænderne før og efter træning

At være ren og hygiejnisk, mens du træner, er en god måde at holde sig i form og sund på. Bakterier fra sved og delt udstyr kan komme rundt i motionscenteret, men en fantastisk måde at holde det hele i skak er at vaske eller spritte hænderne.

6. Bliv hjemme fra træningscentret, når du er syg

At skippe en træning kan føles som om, du lader din fremgang glide væk i sandet. Men hvis du føler dig utilpas, siger det sig selv. Du skal ikke sætte andre i risikoen for at blive smittet.

Ikke kun kan det få dig til at føle dig meget værre, det kan også påvirke dem, der træner omkring dig, da bakterier let kan spredes. Ved blot at tage dig lidt tid til at overvåge din sygdom og sikre, at du ikke har alvorlige symptomer, kan du fremskynde din restitutionsproces og være tilbage i dit gym på kort tid uden at påvirke dem omkring dig.

7. Tag et brusebad efter træning

Efter en intens træning er der ikke noget som et stimulerende brusebad, der sætter dig op resten af dagen.

Selvom det er godt at friskes op, kan et brusebad efter træningen også hjælpe med at skylle sved væk, holde din hud klar og mindske risikoen for rødme. Afhængigt af dit motionscenter skal du muligvis i brusebad derhjemme, så tjek dit træningscenters nye retningslinjer for at se, om man kan gå i bad eller ej.

God træning.

Undgå at blive smittet til træning I Hvor hygiejnisk er dit træningscenter?

Træning

Undgå at blive smittet til træning I Hvor hygiejnisk er dit træningscenter?

Lad ikke dit træningscenter får dig ned med nakken.

2020-03-11 18:23:21Skrevet af Evangeline Howarth

10 Minute Amrap | Til dig der ikke har tid til at træne

Træning

10 Minute Amrap | Til dig der ikke har tid til at træne

Synes du, at du har for travl til at få trænet? Så prøv dette. 

2020-07-10 19:04:38Skrevet af Nathan SouthernJosh Hunt

Josh Hunt

Forfatter og ekspert

Josh har været involveret i sport siden en ung alder. Josh har en passion for fodbold og spiller for sit lokale hold siden 6 års alderen. Han har for nylig brugt denne lidenskab til at hjælpe med at motivere sig selv til at oprette sin egen fodboldklub, specifikt for ham og hans medarbejdere. Gennem årene har han udviklet en interesse for boksning og MMA, som han elsker at se regelmæssigt.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her