Træning

Hvad er sømløst tøj? | Myproteins nye tøjkollektion

Hvad er sømløst træningstøj? Hvad er fordelene ved det? Hvor kan jeg købe det? Se Myproteins nye og revolutionerende tøj-kollektion. Vi lover at du ikke bliver skuffet!

Sømløst tøj er tøj uden syninger eller sømme. Det er en forholdsvis ny måde at lave tøj på, og det har mange fordele – især i forbindelse med fitness-tøj.

perfomance top

Ingen irritation

Sømløst tøj irriterer ikke din hud og det gnaver ikke, idet der ikke er nogen ubehagelige sømme, der kan drille dig, når du træner. Stoffet følger din krop, hvilket gør, at du undgår en kløende fornemmelse, når du træner.

Holdbart

Idet sømløst tøj ingen sømme har, er tøjet meget holdbart. Det er derfor perfekt til træningstøj, idet den slags tøj udsættes for en del træk og stræk under et krævende træningspas.

træningstop

Fleksibelt

Tøj, der følger din krop, betyder, at du vil føle dit godt tilpas i dit træningstøj, og sømløst tøj giver dig ekstra fleksibilitet. Sømløst tøj er fuldstændigt “squat-sikkert”, og det følger din krop.

Flatterende snit

Sømløst tøj smyger sig om kroppen på den mest flatterende måde.

Letvægt

Letvægtstøj er ideelt til træning, og det er lige, hvad sømløst tøj er. Idet der ingen sømme er, vil det føles, som om du slet ikke har tøj på – dog vil du stadig føle den støttende effekt, tøjet har. Tøjet forbliver ligeledes køligt, tørt og behageligt gennem hele dit træningspas.

sportsbh

Elegant

Den måde, hvorpå det sømløse tøj følger din figur, gør det elegant at se på, idet det smyger sig om din krop på de helt rigtige steder.

Tips til det rigtige valg af træningstøj

Åndbart

Åndbart træningstøj vil gøre en verden til forskel for dit velbefindende, når du træner. Det hjælper dig også med at holde dig kølig, idet det trækker fugten væk fra din hud, når du sveder.

Vælg tøj, der passer til din træningsaktivitet

Når du vælger træningstøj, skal du have din træningsaktivitet for øje. Hvis din aktivitet indebærer hård fysisk træning, er det fx vigtigt, at du vælger en sports-bh, som kan give dig støtte, når du har mest brug for det.

Du kan også vælge en top med indbygget støtte til at tage uden på din sports-bh, så du fordobler effekten. Hvis du fx dyrker yoga, kan du med fordel vælge leggings og en figursyet top, således at du føler dig godt tilpas med den mængde hud, der kommer til syne under øvelserne, og du kan være sikker på, at tøjet bliver siddende, hvor det skal, og stadig giver dig fuld bevægelighed.

top herrer

Komfort

Når du vælger dit træningstøj, er det vigtigt, at det føles behageligt at have på. Du bør vælge tøj, der sidder godt på dig, og det skal være lavet af det rigtige materiale, så du ikke føler dig tynget af tungt og svedigt tøj, når du er færdig med at træne. Som tidligere nævnt, hvis du vælger tøj, der er tilpasset din aktivitet, vil du føle dig godt tilpas under din træning.

Passende fodtøj

Fodtøj står ofte nederst på listen, når det drejer sig om dit trænings-outfit, men det kan betyde meget i forhold til dit velbefindende og din sikkerhed i træningscentret. Du bør sikre dig, at dit fodtøj passer til den aktivitet, du udfører. Hvis du fx dyrker spinning, vil du sikkert opleve, at letvægtsløbesko er for bløde og bøjelige, hvilket kan give dig gener – især når modstanden skrues op! Dyrker du yoga, har du derimod netop brug for letvægtssko, som er bløde og bøjelige, eller måske endda bare yoga-sokker.

sportstøj

Glem ikke tilbehøret!

Hav altid en vandflaske ved hånden, så du kan holde væskebalancen under hele træningen. Det er en god idé at tage nogle ekstra enliters flasker med vand med, så du altid har mulighed for at fylde din vandflaske op, og infuser-flaskerne er fantastiske til at give dit almindelige vand et pift med nogle frosne bær eller citronskiver. Det er altid en god idé at have en protein-shaker i tasken, når du skal blande din shake efter endt træning!

Hvis du skal være god ved dig selv, eller hvis giver en god ven nyt træningstøj for at holde motivationen oppe, så følg disse råd, og du vil få det perfekte trænings-outfit. Prøv det sømløse tøj, hvis du vil have det så behageligt som muligt og samtidig se smart ud, mens du træner.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her