Kosttilskud

Vegan Protein Blend i 3 nye smagsvarianter

Vi hylder vores plantebaseret venner ved at lancere tre helt nye smagsvarianter af Vegan Protein Blend.

Vores veganske og flexitariske kunder elskede Vegan Protein Blend så meget, at vi har været nødt til at udvide smagsfamilien til at omfatte Vanilla, White Chocolate Raspberry og Chocolate Caramel Peanut. Men hvis du ikke er bekendt med Vegan Protein Blend, så lad os først præsentere dig for det.

Hvad er Vegan Protein Blend?

Med forbedret smag og konsistens kombinerer Vegan Protein Blend ærte- og favabønne proteinisolater for at forbedre din plantebaserede kost og give dig en komplet aminosyreprofil i én shake.

Med 22 g protein pr. portion og kun 110 kalorier er Vegan Protein Blend velegnet til alle, der forsøger at få flere plantedrevne muskler, tabe noget fedt eller blot ønsker at få mere protein i kosten.

En komplet proteinkilde

En almindelig bekymring for dem, der leder efter et vegansk proteinpulver, er, at de ikke får en komplet proteinkilde. Den veganske proteinblanding giver en løsning. Med de ni essentielle aminosyrer, som vores krop ikke selv kan producere, og 5 g naturligt forekommende BCAA’er med det optimale 2:1:1-forhold af leucin, isoleucin og valin, kan dette protein konkurrere med mange animalske proteiner.

Og har vi nævnt, at de har et lavt sukkerindhold og er super lækre?

Kort fortalt

Den veganske proteinblanding kombinerer ærte- og favabønne proteinisolater for at give dig en komplet proteinkilde. Lavt sukkerindhold, men fuld af smag, næring og aminosyrer, kan du ikke gå galt i byen med denne. Ideel til alle, der ønsker at vedligeholde eller opbygge muskler, eller til alle, der bare ønsker at øge deres plantebaserede proteinindtag.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her