Træning

Celebrity PT Bradley Simmonds | Gode råd til at nå sine mål

Den personlige træner og fitness influencer Bradley Simmonds er blevet en kæmpe sensation på sociale medier. Hans fitnessrejse, inden han blev PT for både professionelle fodboldspillere og berømtheder, begyndte efter en dårlig skade, der afbrød hans fodboldkarriere.

Men den tidligere Chelsea Football-klubakademispiller Bradley Simmonds har ikke ladet disse skuffelser forhindre ham i at blive en succes. Under den forfærdelige skade, der udelukkede ham i over 10 måneder, begyndte han at studere for sine PT-kvalifikationer.

Bradley Simmonds

 

“Efter at have tilbragt så meget tid i fysiorummet og fitnesscentret i løbet af min korte professionelle karriere lærte jeg så meget om kroppen med hensyn til styrketræning og ernæring, at jeg vidste, at det var en let overgang for mig.”

Det blev snart tydeligt for Bradley, at det var her, han ville være. Han begyndte at træne folk i et lokalt motionscenter, og inden han vidste af det, begyndte de store navne at kontakte ham – og ville have ham til at træne dem.

Indtil videre har han trænet tidligere England- og Chelsea-kaptajn John Terry, baby-spice Emma Burton og endda One Directions Niall Horan.

“Jeg har været meget heldig at træne mange professionelle atleter og berømtheder i mine første fem år som personlig træner.”

Og Bradley er ikke klar til at bremse ned, når som helst snart. Når det kommer til at træne stjernerne, drømmer han om at gøre en skuespiller klar til en massiv superhelt-blockbuster eller tage David Beckham gennem et forløb.

På trods af at have fundet succes efter fodbold, er det denne sportsbaggrund, der har hjulpet med at danne hans træningsprincipper – og han har bestemt nogle gode råd at dele.

Bradley Simmonds

Forbliver motiveret

Bradley ved bestemt, hvordan man holder sig motiveret i betragtning af alt, hvad han har været igennem i sin fodboldkarriere. At hoppe tilbage fra hjertesorg ved skader, der begrænser ens karriere, til at blive Instagram-stjerne og personlig træner, kræver en seriøs motivation, ikke?

Nøglen til at forblive motiveret er …

“Sæt dig altid et mål”

At sætte dig selv et mål giver dig et håndgribeligt resultat at opnå og noget at fortsætte med at arbejde hen imod. Det er også vigtigt for at holde sig på jorden og forblive ydmyg.

Derudover er Bradley talsmand for at have ligesindede mennesker omkring sig. Disse to tips alene går hånd i hånd med hinanden og er en rigtig god måde at hjælpe dig med at forblive motiveret.

“Invester i dine ideer”

Dette er så vigtigt for din motivation og livsstil generelt. At investere i dit liv, og hvad du vil opnå i stedet for materialistiske ting, vil bringe dig tættere på dine mål og hjælpe dig med at opretholde et mere håndterbart liv.

Bliv mere fit

At komme i form er hårdt, men med nogle enkle tips, som Bradley har foreslået for at hjælpe dig med at komme i gang på din fitnessrejse.

Det starter igen med at sætte sig selv et mål at nå. Det hjælper dog med at gøre dette realistisk for eksempel …

 ”Det kunne være at gennemføre to træningsprogrammer med høj intensitet om ugen eller gennemføre en løbetur på 5 km. Start i det små og fortsæt med at udfordre dig selv, når du bliver mere fit og kommer i form.”

Alle skal starte et eller andet sted, så bliv ikke modløs og bliv ved med at presse dig selv for at ramme disse ugentlige mål, konsistens er nøglen.

Træn fem gange om ugen, idet du kombinerer både konditionstræning og vægttræning. Vægtløftning for at blive fysisk stærkere og cardio for at øge udholdenhed og forbedre kardiovaskulær sundhed. Konsistens vil føre til større resultater”

Men hvis du kæmper for at finde ud af, hvor du skal starte og har brug for denne vejledning, skal du ikke skamme dig over at investere i en PT eller gruppetræning i dit lokale fitnesscenter. Dette kan være en god måde at holde fast i træning og gøre dig mere fit.

”At have nogen til at guide og presse dig vil sikre, at du bliver udfordret, hvilket vil resultere i hurtigere resultater. Når du begynder at genkende fremskridt, bliver du motiveret til at være engageret og konsekvent.”

Bliv stærkere

Forøgelse af styrke kan være en forvirrende proces, hvis du ikke ved, hvad du laver. Bradley giver os en liste over øvelser, der vil sikre at få dig på vej til at føle dig stærkere.

Bænkpres

Bænkpressen er en af de store løft, der skal være i alles rutine for styrketræning, fordi det er en ægte compound øvelse. Det arbejder brystet, triceps og skuldre alt i én.

Military press

En anden til at udvikle overkropsstyrke, og det kræver virkelig en seriøs styrke for at skubbe vægten over hovedet.

Bent-over row

En anden compound øvelse, der er fantastisk til at udvikle musklerne i ryggen.

Squats

Hvis du vil blive stærk, bør du aldrig springe bendagen over, og squat er den bedste øvelse af dem alle.

Dødløft

Et imponerende løft, men den tjener også formålet med at blive stærk.

Cutte vægten

At tabe sig kan være en vanskelig opgave for alle, men hvis du lytter til disse 5 råd fra Bradley, er vi sikre på, at du ikke kan fejle.

  1. Vær tro med dig selv!! Skriv alt ned, hvad du tror, du kan gøre for at forbedre dit helbred. Drikker du for meget alkohol? Ryger du? Spiser du fast / junkfood for ofte? Træner du dagligt? Får du nok søvn?
  2. Sæt dig selv et 12-ugers mål.
  3. Se på at forbedre din samlede kost og reducer portionsstørrelsen (kalorietælling kan være en mulighed)
  4. Invester i en træner eller i fitness hold. Eller vær forpligtet til at træne mindst 3-4x om ugen, mens du er aktiv på daglig basis.
  5. Stop ikke! Tro på dig selv og omgiv dig med mennesker, der hjælper dig med at forblive motiveret og inspireret.

Bradleys kort fortalt

”Succes kommer ikke serveret på et guld fad. Du skal være ambitiøs med din vision, intelligent med din tilgang og engageret i din arbejdsmoral ”Isaac Syred

Isaac Syred

Forfatter og ekspert

Isaac er en brand-kommunikationslærling med en lidenskab for alle tingens fitness. Han har altid haft en passion for fodbold, spillet på et højt ungdomsniveau og nydt 4 års konkurrencefuld kickboxing. I de senere år har Isaac dedikeret sig til konstant at forbedre sig i gymnastiksal, hvor du nyder både funktionel fitness og bodybuilding-stil af træning. Han er overbevist om, at du altid skal have balance og kan lide at tilbringe sin tid i weekenderne med at umgås med sine venner.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her