Dessert & Snacks

Biscotti lavet med 5 ingredienser & protein spread

Prøv at lave disse klassiske julekiks.

Biscotti er traditionelle italienske mandelkiks, der bages to gange for et uimodståeligt knas. De er den perfekte snack at nyde sammen med din te eller kaffe – eller hvis du føler dig ekstra overdådig, er de bedst bare dyppet lige ned i noget protein spread.

Naturligvis var vi nødt til at få et autentisk præg på en opskrift som denne, hvorfor vi bad vores yndlings italienske bager, Florencia (alias. healthy_floflo), om at dele sin enkle version med 5 ingredienser. Du behøver ikke at være en mesterbager i køkkenet for at få disse rigtige i første huk, plus det er en stor festlig aktivitet at få dig in the spirit i denne weekend.

Du kan endda lave et parti og give dem til din familie og venner for en let hjemmelavet gaveløsning!

Antal: 20-22 biscotti

Ingredienser

 • 175 g mel
 • 70 g sukker
 • 1 helt æg og 1 hvide
 • 50 g mandler (hakket)
 • 60 g mørk chokolade (hakket)

Ekstra: Protein spread for at dyppe

Biscotti

Fremgangsmåde

 1. Forvarm ovnen til 180° C.
 2. Pisk hele æg og æggehvide sammen i en skål, tilsæt derefter mel og sukker. Bland indtil det er jævnt kombineret i en dej.
 3. Tilsæt de hakkede mandler og mørke chokoladestykker og rør gennem dejen.
 4. Drys lidt almindeligt mel over din arbejdsflade eller et skærebræt og derefter halvdelen af dejen i to jævnt store stykker ved at trække fra hinanden med dine hænder. Rul hver halvdel ud i en lang baguetteform og flad derefter let ud.
 5. Bages i 10-15 minutter, tag den forsigtigt ud af ovnen og læg den på et skærebræt. Lad afkøle et par minutter, inden du skærer dem i stykker.
 6. Læg biscotti stykkerne tilbage på en bageplade og bag i yderligere 10 minutter, indtil de er gyldne.
 7. Lad afkøle, inden du straks nyder dem! De er lækre alene i sig selv, men endnu bedre dyppet ned i vores protein spread.

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 73
Total Fat 2,7g
Total Carbohydrates 10,5g
Protein 1,8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her