Sunde Opskrifter

Chiagrød på 3 måder | Morgenmad med proteiner

Træt af den samme gamle havregrød? Prøv i stedet disse lækre chiagrød med højt proteinindhold.

Chiafrø er en utrolig ingrediens til at få ind i din kost, da de er fulde af protein, aminosyrer, sunde fedtstoffer og fiber. De er også rige på en lang række vitaminer og mineraler, herunder calcium, zink og jern. Den skål med havregrød ser lige pludselig ret basic ud, ikke?

Find ud af de fulde fordele ved chiafrø lige her.

Koge-kongen, Niall Kirkland, er her for at vise os, hvor simpelt det er at lave en chiagrød i tre uimodståelige varianter. Vi synes, at den sværeste del er at vælge, hvilken man skal prøve først …

Ingredienser

Peanut Butter Banana Spread:

Toppings:

  • 1/2 banan /skåret i skiver)
  • 2 spsk. Hakkede valnødder

Blueberry Cheesecake:

Toppings:

  • Håndfuld blåbær
  • 1 digestive kiks

Double Chocolate:

Toppings:

  • 4 stykker mørk chokolade
  • En smule mandelflager

chiagrød

Fremgangsmåde

  1. I en skål blandes alle ingredienser til chiabudding (bortset fra toppings ingredienserne) og afkøl i mindst 2 timer. I løbet af denne tid vil dine chiafrø opsuge mælken og proteinet, hvilket resulterer i en gelélignende struktur og konsistens.
  2. Byg nu dine chiabuddinger i et glas eller en lille syltetøjskrukke. Tilføj først din chiabudding, efterfulgt af halvdelen af toppings, derefter et andet lag af chiabudding og derefter resten af toppings. God fornøjelse!

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 419
Total Fat 23g
Total Carbohydrates 31g
Protein 20g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her