Vores Ambassadører

Denne enlige mor ændrede sit liv gennem fitness | Everyday Athletes

Vores Everyday Athletes-serie er her for at fejre de utrolige præstationer hos mennesker i det virkelige liv.

Kommer fra alle samfundslag er disse individer et levende bevis på, at uanset hvad du har, eller hvor du kommer fra, kan du altid stræbe efter mere og drømme stort.

Disse mennesker er ikke det færdige produkt. De arbejder ubarmhjertigt med sig selv for at nå deres mål med korrekt ernæring og en dedikation til fitness. De er Everyday Athletes.

Mød Sam Payne. Personlig træner og enlig mor på 3 fra Staffordshire.

Da hun voksede op, kæmpede Sam med sin vægt og blev endda mobbet for det. Hun var ikke tilfreds med den måde, hun så ud, men hun havde ikke det rette drive til at gøre noget ved det.

Hun havde vanskelige graviditeter med alle sine børn til det punkt, hvor hun faktisk var på krykker det meste af sin tredje graviditet på grund af svær bækkenløsning. Dette fik hende til at tage endnu mere vægt på, da hun næppe kunne gå, og slet ikke træne.

På nuværende tidspunkt var Sam virkelig nede og begyndte desperat at tabe sig ved at gå på diverse diæter og quick fixes, men intet sad fast. Så en dag overtalte en af ​​hendes venner hende til at tilmelde sig ‘Race for Life’.

”Jeg troede, hun var helt skør, for jeg kunne jo ikke løbe. Jeg kunne næppe gå.”

Dette var dog vendepunktet for Sam, og jo mere hun kom ind i det, jo mere indså hun, hvor dygtig hendes krop virkelig var. Hun gik fra at kunne løbe en 5k, derefter en 10k, derefter en halvmaraton og til sidst et helt maraton. Hun havde fanget bugten for fitness og ledte allerede efter en ny udfordring, som er grunden til, at hun begyndte på vægttræning.

Spol frem et par år, og nu er Sam en kvalificeret personlig træner og kører sine egne boot camps for kvinder. Hendes liv drejer sig om at være den stærkeste, sundeste version af sig selv som muligt, og hun har gjort karriere ved at inspirere andre til at gøre nøjagtigt det samme.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her