Vores Ambassadører

Tre kvinder fortæller, hvad der får dem til at føle sig stærke i fitnesscentret

Desværre kan træningscenteret nogle gange føles som et skræmmende sted for en kvinde. Især hvis du har holdt dig til løbebåndet i lang tid og stirret på den ofte mandsdominerede vægtløftningsafdeling og føler dig for skræmt til at gå derind. Det er nemt at sige “bare gå ind og kom i gang”, men det er nyttigt at have nogle praktiske tips i baglommen.

I denne uge er det Power Week hos Myprotein, en uge, der handler om female-empowerment og om at hylde stærke kvinder. Som optakt til Power Week bad vi nogle af vores kvindelige ambassadører om at fortælle, hvad der får dem til at føle sig styrket, hvem der inspirerer dem, og hvilke råd de ville give til deres yngre selv. Her er, hvad Elle Edwards, Hanh Dinh og Lesley Fernandez havde at sige om at føle sig styrket i fitnesscentret.

Tag de skide shorts på

Det, du har på, kan have en fænomenal indflydelse på, hvordan du har det. Og for mange kvinder er træningscentret ikke nogen undtagelse fra dette. Her er, hvilket slags tøj vores ambassadører føler sig mest tilpas i…

Elle

“Når sommermånederne rammer, og det endelig er tid til at få shortsene frem, er det altid skræmmende i starten, men ærligt talt er livet for kort. Tag de skide shorts på. Og hvis nogen får dig til at føle dig utilpas, så er det deres problem.”

Hanh

“I fitnesscenteret har jeg det på, der er befordrende for min træning, og det betyder for det meste, at jeg har en sports-bh og shorts på. Mit fokus, når jeg går i fitnesscenteret, er at få en god træning, uanset om jeg styrketræner, crosstrainer eller løber på løbebåndet, og jeg forsøger at bevare det perspektiv i stedet for at lade usikkerhed eller negative tanker diktere, hvad jeg føler mig mest tilpas i.” 

Lesley

“Leggings og en sports-bh er også mit valg. Jeg elsker at gå i shorts, men nogle gange føler jeg, at andre mennesker får mig til at føle mig mindre komfortabel i dem.”

Hvis du ikke har lyst til at følge Elle’s råd om shorts i dag, er det helt i orden. Som Lesley siger, har du nogle gange bare brug for et par gode leggings og en trofast sports-bh for at få dig til at føle, at du kan erobre din træning.

Jeg henter styrke fra den stærke gruppe af kvinder, der opdragede mig

Sand selvtillid kommer indefra, men det er vigtigt at hente styrke fra andre kvinder for at opbygge din egen selvtillid. Så hvem inspirerer vores ambassadører? Her er hvem, de ser op til som store kvindelige rollemodeller…

Elle

“Min mor! Hun lærte mig at altid være mig selv uden at skamme mig. At kæmpe for det, jeg vil have, og aldrig se tilbage. Uden min mor kan jeg ikke forestille mig, hvor jeg ville være, og jeg er så taknemmelig for hende. Jeg får også stor inspiration fra forretningskvinder og kvindelige atleter hver dag.”

Hanh

“Jeg har fået kontakt med mange kvindelige løbere via de sociale medier, men to kvinder, som jeg virkelig beundrer, er dem, der bruger deres platform til at løfte AAPI- og BIPOC-stemmer inden for løbefællesskabet, og som bruger løb som en måde at advokere for sociale forandringer på.”

Lesley

“Min søster min mor Jeg henter meget styrke fra den stærke gruppe af kvinder, som har opdraget mig.”

Just Focus On You

Med de mange års erfaring, som vores ambassadører har i gyms, ville vi gerne finde ud af, hvad deres råd ville være til deres yngre selv. Så vi spurgte dem om det, og her er, hvad de havde at sige…

Elle

“Hold op med at bekymre dig om, hvad alle andre tænker, og kom bare i gang. Jeg undgik ofte vægteafdelingen helt, fordi der var travlt, og jeg havde ikke selvtillid nok til at finde en ledig squat rack osv. Forestil dig alle de gains, jeg kunne have opnået, hvis jeg bare havde været i gang! Husk, at alle er der for at forbedre sig selv og bør fokusere på sig selv – så bare fokuser på dig selv!”

Hanh

“Styrketræning vil gøre dig til en stærkere og mere effektiv løber!” Som en skadesplaget løber har jeg måttet lære på den hårde måde, at skader er vores krops måde at fortælle os på, at noget ikke er rigtigt, og at vi skal lytte til det. At træne forskellige muskelgrupper har hjulpet mig til at reducere skader og i sidste ende løbe stærkere, hurtigere og længere!”

Lesley

“Lav din egen research! så mange mennesker vil bare lave indhold, der er clickbait-værdigt. lav smarte valg til din kropstype og fitness-stilarter, der gør fitness sjovt for dig!”

Kort fortalt

Det kan være skræmmende at være kvinde i et ofte mandsdomineret miljø, det er der ingen tvivl om. At bruge kvinderne omkring dig til at hente inspiration og styrke, at bære og dyrke de sportsgrene, der får dig til at føle dig stærk, og at fokusere på dig selv og ingen andre vil alt sammen hjælpe dig med at opbygge din selvtillid.

Vi håber, at vores ambassadører har givet dig noget inspiration til at komme ud og bevæge din krop på den måde, du elsker.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her