Kosttilskud

Vegansk protein udviklet til at matche wheys tekstur og fordøjelighed

Hvis du ikke har hørt det endnu, er MyPRO den nyeste tilføjelse til Myprotein-familien – en samling af eliteprodukter udviklet til de mest dedikerede atleter. Alle PRO-produkter indeholder ingredienser af højeste kvalitet og avanceret teknologi, der forbedrer din præstation session efter session.

Og nu har PRO udvidet sin vindende formel til dem, der søger veganske gains med udgivelsen af THE Plant. Dette banebrydende veganske protein indeholder tre veganske proteinkilder, en komplet aminosyreprofil og en avanceret produktion, der gør det muligt at efterligne drikkeoplevelsen af whey. Her er den fulde information om THE Plant.

the plant protein
Hvorfor vælge THE Plant?

THE Plant blander tre plantebaserede proteiner sammen – ærteproteinisolat, risproteinisolat og hydrolyseret ærteprotein – for at levere hele 25 g protein pr. portion.

Det har også en komplet aminosyreprofil, der indeholder alle ni essentielle aminosyrer – noget, der ofte er svært at finde i et vegansk protein.

Og det stopper ikke her. Produktudviklingsteamet i har også tilføjet MyZyme™ til THE Plant. Dette er en ekspertudviklet blanding af enzymer, der giver en naturlig kilde til calcium fra Aquamin™ Marine Algae.

Smager og leverer lige som whey

Når vi siger, at dette er af overlegen høj kvalitet, mener vi det. Det definerende kendetegn for protein af høj kvalitet er den protein fordøjelighedskorrigerede aminosyrescore (PDCAAS). Et er en perfekt score på denne skala, og almindeligt whey protein scorer et perfekt et. THE Plant scorer også ét på denne skala, hvilket gør det til et vegansk protein, der kan sammenlignes med whey med hensyn til ernæring.

Det er ikke kun sammenligneligt med whey med hensyn til næringsindhold, men også med hensyn til mundfølelse og smag. Det er rigtigt: ikke flere kornede veganske proteiner. Vi har sørget for, at partikelstørrelsen i THE Plant efterligner whey proteinets, hvilket giver dig en blød og behagelig drikkeoplevelse.

Kort fortalt

Plantebaserede trænere fortjener produkter på PRO-niveau. THE Plant fra MyPRO leverer netop det og lidt til. Få alle ni aminosyrer, en heftig dosis på 25 g protein pr. portion, og en smag og de samme PDCAAS som whey. Dagene med at lede efter det perfekte veganske protein er forbi – vi har knækket det.

Hvad gør THE Whey PRO til et innovativt produkt?

Kosttilskud

Hvad gør THE Whey PRO til et innovativt produkt?

Vores ernæringsekspert forklarer de tre bedste ingredienser i THE Whey.

2021-09-27 18:01:02Skrevet af Claire Muszalski

8 Pre-workouts til en svedig træning

Kosttilskud

8 Pre-workouts til en svedig træning

Der er en mulighed for alle.

2022-01-26 04:00:00Skrevet af Emily Wilcock

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her