Kosttilskud

8 Pre-workouts til en svedig træning

Koffein. Mange mennesker kan ikke fungere uden en kop morgenkaffe, der vækker dem og forbedrer deres årvågenhed – “Tal ikke til mig, før jeg har fået min kaffe“.

Og det er det samme med din træning. I stedet for at drive igennem dine gentagelser – uden at fokusere på forbindelsen mellem sind og muskler og uden at nå dit fulde potentiale – skal du give din krop koffein som brændstof og mærke forskellen i din træning.

Og der er videnskabelige grunde til, at det er tilfældet. Vores ernæringsekspert Claire har gennemgået årsagerne til, hvorfor koffein kan gavne din træning.

Koffein før træning | Fordele & Ulemper

Kosttilskud

Koffein før træning | Fordele & Ulemper

Sådan finder du ud af, om koffein er det rigtige pre-workout tilskud for dig.

2021-07-27 14:13:46Skrevet af Claire Muszalski

Så nu er du klar over fordelene ved koffein til træning, er det tid til at dykke ned i nogle af vores bedste pre-workouts.

Pre-Workout Gummies

Pre-workout gummies – den perfekte indgang til pre-workout-verdenen. Koffein er blevet set til at øge din årvågenhed og øge din udholdenhed, men det behøver ikke nødvendigvis at være i et træningsmiljø.

For et boost midt på morgenen giver en pre-workout gummy dig et hurtigt 20 mg koffeinhit – perfekt til at få dig igennem det sidste morgenmøde.

Pre-Workout Blend

Med 150 mg koffein og vigtige vitaminer er dette en fantastisk måde at give din krop energi til en svedig træningssession. Hvis det er din første gang, skal du forberede dig på at få et prik. Men bare rolig, de er normale. Forbered dig også på at blive imponeret over din præstation. Den er omhyggeligt udviklet med koffein og vitaminerne B6, B12 og C for at forbedre din årvågenhed og udholdenhed – du vil måske ikke engang genkende dig selv.

Vegansk Pre-Workout

Vi har selvfølgelig også noget til vores veganske venner

Pre-Workout Gel

For ultimativ bekvemmelighed. Det minder lidt som en lille godtepose med flydende pre-workout. Og det er lige så spændende, som var din yndlings bland selv slikpose – især når først de 200 mg koffein sætter ind. Perfekt til alle, lige fra atleter, fodboldspillere og vægtløftere.

Pre-Workout Shot

Denne blanding indeholder B12-vitamin, beta alanin og citrullin samt 200 mg koffein – alt sammen pakket i en flaske i shot-størrelse. Der er ingen grund til at øse op, når du kan tage dit pre-workout-shot. Smid den tilbage og gå i gym – du vil endda være forberedt på en tung bendag.

Pure koffeintabletter

Ren koffein. 200 mg ren koffein. Intet bøvl, bogstaveligt talt bare koffein. Ideel, hvis du ikke har tid til en drink før din træning, eller hvis du bare foretrækker at tage den hurtige vej. Hvis du higer efter de pirrende virkninger af beta alanin, er de nok ikke noget for dig. Men på den anden side er de bare så praktiske.

THE Pre-Workout

Til den der er vild med pre-workout. Dette er ikke noget at lege med, og det er bestemt ikke en pre-workout på begynderniveau. Med 200 mg koffein og 3000 mg kreatin er det nok til at slå dig ud af dine sokker og få dig igennem dit livs bedste træning. Pakket med alle fanfavoritterne, herunder 4000 mg L-citrullin for at forbedre den sportslige præstation, vitamin B12 for at forbedre årvågenhed og beta-alanin for muskeludholdenhed under højintensiv træning. Du vil få prikken før træningen, og din hjerne vil blive efterladt med en følelse af at være vågen og klar. Dette er din engangsbillet til nye rekordresultater.

THE Pump

Og selvfølgelig, for de nattegale i fitnesscentret eller dem, der er overfølsomme overfor koffein, så er en pre-workout uden tilsat koffein, men med alle de ingredienser, du har brug for det rette valg. Det vil stadigvæk give dig en masse ild og brændstof til dit træningspas. Den lavt stimulerende profil er perfekt til dem, der ønsker et pre-workout boost uden nervøsitet eller at blive holdt vågen hele natten.

Kort fortalt

Det er vigtigt, at vi her minder dig om, at koffein har en gennemsnitlig halveringstid på fire timer. Det betyder, at det kan forblive i dit system i ca. otte timer. Hvis du træner om aftenen/natten, opfordrer vi dig til at holde dig væk fra pre-workouts med det højeste koffeinindhold. Det var det – Nu er du blevet advaret.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her