Kosttilskud

Hvad gør THE Whey PRO til et innovativt produkt?

Vores seneste innovation er PRO-serien af produkter, som anvender ingredienser af højeste kvalitet til den dedikerede motionist. Hvis du er en person, der går til fitness næsten hver eneste dag i ugen og holder styr på hvert enkelt måltid og makro, ved du, hvor vigtigt det er at få protein af højeste kvalitet for at opbygge muskler. Ikke alt protein er skabt lige, og forskellige typer indeholder forskellige niveauer af aminosyrer. Du har brug for specifikke aminosyrer for at optimere din muskelvækst, ikke bare tonsvis af protein.

Hvis du er klar til PRO-resultater, kan du læse videre for at lære mere om de vigtigste BCAA’er i THE Whey, der gør, at det skiller sig ud fra vores Core-serie af produkter til dem med en mere dedikeret træningsplan.

L-Leucin

L-Leucin

L-Leucin er en essentiel forgrenet aminosyre (hvilket betyder at vi skal få den fra vores kost), der spiller en signalfunktion både i muskelvæv og fedtvæv – hvilket betyder, at den styrer, hvad der sker med muskler og fedt.

Forskning understøtter, at L-Leucin er i stand til at regulere muskelproteinsyntesen og fedtforbrændingen for at støtte den energi, der er nødvendig for at opbygge muskler.1 Andre undersøgelser har vist, at L-Leucin kan hjælpe med at bevare muskler i perioder med stress.2 L-Leucintilskud kan støtte bevarelsen af lean masse, selv når der er et kalorieunderskud, hvilket er godt for dem, der ønsker at målrette fedttab, samtidig med at de opbygger muskler.3

L-Isoleucin

L-Isoleucin er også en essentiel forgrenet aminosyre, som vi skal have fra kosten (eller kosttilskud), fordi vores krop ikke selv kan danne nok af den. Forskning har vist, at især L-Isoleucin har en effekt for at mindske vægtøgning og mindske fedtmassen; det er også forbundet med øget fedtforbrænding og mindsket træthed.4

Selvom vi har brug for lidt mindre L-Isoleucin end L-Leucin, er det afgørende at have det rette forhold sammen med L-Valin. Når L-Isoleucin kombineres med de andre BCAA’er, kan det støtte det målrettede tab af fedt, samtidig med at det bevarer og opbygger muskler.

L-Valine

L-Valine er den tredje af BCAA’erne, der hjælper med at regulere proteinsyntesen og muskelopbygningen. Selv om det er nødvendigt i mindre mængder end L-Leucin eller L-Isoleucin, er det vigtigt at have alle tre forgrenede aminosyrer til rådighed for optimal muskelproteinsyntese.5

Når de kombineres med de andre essentielle aminosyrer i de rette forhold, har BCAA’er den største indvirkning på at skabe gevinster i dine muskler.

the whey

Kort fortalt

Hvis du arbejder hårdt i træningscenteret og på din kost, skal du have det bedst mulige protein for at støtte dine mål. At vælge THE Whey med de vigtigste BCAA’er i de optimale forhold kan være den faktor, der gør en kæmpe forskel i dine resultater – du fortjener denne PRO-fordel.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. Duan, Y., Li, F., Liu, H., Li, Y., Liu, Y., Kong, X., … & Yin, Y. (2015). Nutritional and regulatory roles of leucine in muscle growth and fat reduction. Front Biosci (Landmark Ed)20, 796-813. 
  2. Zemel, M. B., & Bruckbauer, A. (2012). Effects of a leucine and pyridoxine-containing nutraceutical on fat oxidation, and oxidative and inflammatory stress in overweight and obese subjects. Nutrients4(6), 529-541. 
  3. Mero, A. (1999). Leucine supplementation and intensive training. Sports Medicine27(6), 347-358. 
  4. Monirujjaman, M., & Ferdouse, A. (2014). Metabolic and physiological roles of branched-chain amino acids. Advances in Molecular Biology2014. 
  5. Santos, C. D. S., & Nascimento, F. E. L. (2019). Isolated branched-chain amino acid intake and muscle protein synthesis in humans: a biochemical review. Einstein (Sao Paulo)17. 


Claire Muszalski

Claire Muszalski

Forfatter og ekspert

Claire er registreret diætist fra the Academy of Nutrition and Dietetics og certificeret sundheds- og velvære coach fra the International Consortium for Sundhed og Wellness Coaching. Hun har en BA i biologividenskab og en Master i klinisk ernæring fra universitetet i Pittsburgh.

At tale og skrive om mad og fitness står Claires hjerte nær, da hun elsker at anvende sin viden og erfaring til at hjælpe andre, så de kan nå deres mål omkring sundhed og velvære.

Claire er også certificeret indendørs cyklinginstruktør og elsker det mentale og fysiske boost, som hun opnår ved at løbe og dyrke regelmæssig yoga. Når hun ikke selv holder sig i form, så hepper hun på hjembyens sportshold i Pittsburgh eller kokkererer i køkkenet til hendes familie.

Få mere at vide om Claires erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her