Vores Ambassadører

Pandekage Challenge med Chunkz & Viddal Riley

Hvor svært kan det være for 2 voksne mennesker at lave en stak pandekager af vores letanvendelige Protein Pandekage Mix?


Tja, hvis denne video er noget at gå efter, ser det ud til at være meget sværere, end du ville forvente… For visse personer i hvert fald.

For at være fair over for Chunkz har YouTube-stjernen aldrig hævdet at være en selvsikker kok. Vi har alle været vidne til omfanget af hans madlavnings “færdigheder” i det kaotiske afsnit af Cheats With Chunkz, hvor han gik sammen med den britiske professionelle bokser Viddal Riley for at skabe den ultimative badass burrito-lasagne.

I denne pandekage challenge går de to mod hinanden i det, der skulle være en konkurrence på tid, men som resulterede i noget lidt anderledes…

Se hvad der skete.

pandekage challengeLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her