Sunde Opskrifter

Chunkz & Viddal Riley i køkkenet på cheat day | Cheats With Chunkz

Har du nogensinde tænkt på, hvordan et cheat meal ser ud for en mand som Chunkz?

Det er ingen hemmelighed, at Chunkz har gennemgået en utrolig transformation med hensyn til vægttab. Den enormt succesfulde YouTube-stjerne og entertainer er næsten uigenkendelig, især når man ser tilbage på hans Soccer Aid-optræden i 2020.

Vi kunne selvfølgelig ikke være mere opmuntrende over for hans fitness rejse, og hans indsats for at blive en mere aktiv og sundere version af sit elskelige jeg er virkelig imponerende. Vi ved, at det kræver en masse arbejde – både i fitness centeret og i køkkenet – at tabe sig.

Vi ved også, at det kræver en afbalanceret tilgang for at gøre det bæredygtigt og, vigtigst af alt, også behageligt. Derfor ønskede vi at involvere Chunkz i vores helt nye YouTube-serie “Cheats with Chunkz” for at få ham til at lave mad sammen med nogle af vores bedste Myprotein-atleter og dele trænings- og ernæringstips, mens de er i gang.

I denne første episode bød Chunkz den professionelle britiske bokser og YouTuber Viddal Riley velkommen i Myprotein-køkkenet for at lave en sej burrito-lasagne. Jep, du læste rigtigt – burrito-lasagne.

Gør dig klar til nogle sjove køkkenfejl og et eksklusivt indblik i deres spisevaner, deres guilty pleasure snacks og deres yndlings fastfood cheats.

Vil du selv smage burrito-lasagnen? Selvfølgelig vil du det.

Selv om processen til tider var lidt kaotisk, må vi indrømme, at Chunkz & Viddal virkelig har formået at lave en god opskrift. Vi kan bekræfte, at den smagte lige så fantastisk, som den så ud (sandsynligvis lidt bedre end den så ud, hvis vi skal være ærlige faktisk), så vi vil anbefale, at du selv prøver den.

Opskrifter til 6-8 personer

Det skal du bruge:

 • 1 kg hakket oksekød
 • 2 glas enchilada sauce (340 g hver)
 • 1 pakke taco-krydderiblanding
 • 1 spsk. stødt spidskommen
 • 2 pakker mexicanske ris til mikrobølgeovn
 • 9 tortilla wraps
 • 1 dåse refried beans
 • 400 g moden cheddarost (revet)
 • Olivenolie til stegning/smøring
 • Salt og peber til krydring

Sådan gør du:

 1. Forvarm ovnen til 180°.
 2. Varm lidt olivenolie op i en stor stegepande, og brun oksekødet af. Krydr med et drys salt og peber. Hæld overskydende fedt fra.
 3. Når oksekødet er brunet, røres begge dåserne med enchilada sauce i og tilsættes taco-krydderiblanding og spidskommen.
 4. Bland det hele og lad det simre på svag varme i 5 minutter.
  Varm begge pakker ris op i henhold til pakkens anvisninger. Fordel 1-2 spiseskefulde refried beans på hver tortillawrap, så du er klar til at lægge din ret i lag.
 5. Smør et stort ovnfast fad for at sikre, at tortillaerne ikke hænger fast.
  Begynd at bygge dine lasagne lag! Fordel en tredjedel af kødblandingen i bunden af fadet, og læg 3 tortillas ovenpå (nok til at dække kødblandingen med lidt overlap). Læg et lag ris oven på tortillaerne og derefter en tredjedel af den revne ost.
 6. Gentag igen, indtil du har 3 forskellige lag, og slut af med en ostetop. Dæk derefter med stanniol og lad det hele stege i 20-30 minutter, indtil toppen er gyldenbrun og bobler.
 7. Lad den stå i 10 minutter, inden den serveres med valgfri tilbehør. Chunky guac og en klat salsa er et must!

Næringsindhold pr. servering (baseret på 6 serveringer)

Kalorier Kulhydrat Protein Fedt
817 55,6 g 66,3 g 57,5 g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her